Veljko Ražnatović postao prvak Srbije u boksu, a sinovljeva podrška mu najviše znači: Neću da gleda kako mu tatu neko tuče!

14.11.2022

18:37

3

Mladi bokser se osvrnuo i na to koliko je njegovoj majci teško da ga gleda u ringu

Veljko Ražnatović postao prvak Srbije u boksu, a sinovljeva podrška mu najviše znači: Neću da gleda kako mu tatu neko tuče!
Veljko Ražnatović - Copyright PR TIM VELJKA RAŽNATOVIĆA

Veljko Ražnatović je pre nekoliko dana postao prvak Srbije u boksu, a njegova najveća podrška - majka Ceca, supruga Bogdana, sestra Anastasija i sin Željko bili su uz njega i bodrili ga iz publike.

Veljko ističe da mu nije cilj da odigra meč sa Majkom Tajsonom, jednim od najvećih boksera na svetu, a osvrnuo se i na to koliko mu je srce bilo puno što je njegov sin navijao za njega.

PR TIM VELJKA RAŽNATOVIĆA
Bokserski meč Veljka Ražnatovića

- Željko je vikao: "Tata je pobedio!", raznežio me je i dao mi je još veću motivaciju, a ne da gleda kako tatu neko tuče - rekao je Ražnatović.

Uvek se postavljalo pitanje njegovoj majci kako podnosi da gleda sina u ringu, a Veljko je na ovo imao spreman odgovor.

- Ako mi se dete bude bavilo boksom, onda ću znati da vam odgovorim kako je Ceci. Sigurno da joj nije prijatno, verovatno je lakše da gleda kad nije uživo - istakao je mladi bokser u jutarnjem programu na Pinku, koji ima plan i želju da ostvari jednu od četiri svetskih titula.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike