Romana o Marini Tucaković, Laći, pa starom provodu sa Ksenijom Pajčin i Cecom: Kakav je ona laf! (FOTO)

23.12.2022

22:55

0

Objasnila je i kako je nastala sada čuvena fotografija sa žurke, s njih tri u prvom planu

Romana o Marini Tucaković, Laći, pa starom provodu sa Ksenijom Pajčin i Cecom: Kakav je ona laf! (FOTO)
Romana Panić - Copyright Printscreen ,,Show se nastavlja"

Romana Panić progovorila je na razne teme kao gošća jedne emisije - od žurki s Cecom i Ksenijom Pajčin, do nedavno preminulog Laće Radulovića, pevačica nema koga nije spomenula.

Ovom prilikom, prisetila se i saradnje s Laćinom majkom, pokojnom Marinom Tucaković, te otkrila kako je baš ona otpevala pesmu koju je napisala posle velike tragedije, koju je bila doživela kada joj je umro sin Miloš.

U pitanju je numera „Udaće se suze moje", urađena prema njenoj ljubavnoj priči, a to je Romanu jako ganulo.

- Ježim se na to, više pesama je nastalo na osnovu mojih životnih priča. Maki je uvek znala da nas gleda pravim očima, ta pesma je ludilo - kazala je pevačica u emisiji „Show se nastavlja", koja se emituje na televiziji „Blic", a zatim se osvrnula i na „Dugu" koju je Željko Joksimović komponovao, a Tucakovićeva „oživela" rečima.

Romana Panić, Printscreen ,,Show se nastavlja"
 

Kako je kazala, Viki i Ceca su odbile tu pesmu, a ona je sa njom postigla veliki uspeh.

- Isto je bilo i za „Samoodbranu", mislim da su je odbile Vesna Zmijanac i Maja Nikolić. Tražila sam pesmu od Željka Joksimovića da me vrati na scenu, jer nisam snimala dugo. Željko mi je pustio melodiju, a ja sam i bez teksta počela da plačem - objasnila je, pa dodala:

- Kad sam pročitala tekst... To je jedna pesma koja je fenomenalna, nije mi bilo jednostavno da je pevam. Ona mi je rekla da je to prva pesma koju je napisala posle Miloševe smrti i ja sam njega baš obožavala i imala sam veliku odgovornost kada sam je pevala.

Govoreći o svom odnosu s Cecom, objasnila je i kako je nastala njihova fotografija iz provoda, zajedno s Ksenijom Pajčin.

Romana Panić, Printscreen ,,Show se nastavlja"
 

- Bila je moja promocija drugog albuma „Venera", promociju je vodio Boško Jakovljević, koji je bio svakog dana u kontaktu sa njom - prisetila se Romana, pa nastavila o tome kako je ona rekla da joj se dopala jedna pesma sa tog albuma, nakon čega ju je pozvala kod nje.

- To je bilo 2001. godine. Bilo je mnogo žurki. To su bila divna vremena, nije bilo frke, svi smo bili mnogo više povezani. Bilo je mnogo žurki, to krene sa jutarnjom kafom i rakijicom, pa se protegne na ručak, pa se dođe i do večere - pričala je pevačica, koja se rado seća tih dobrih momenata s Cecom.

- Imamo veoma dobru energiju zajedno, razumemo se i pogledom. Uvek mi je prijalo njeno društvo, pravi je laf i opuštena je. Uvek je bilo super - rekla je Panićeva, koja se zatim osvrnula na danas čuvenu fotografiju.

Ksenija, Ceca i Romana, Printscreen ,,Show se nastavlja"
 

- Mislim da je to sa jedne svadbe... Bila je Ksenija i Ceki. Baš je super slika, mada sam ja tamo sa plavom kosom i šiškama, neprepoznatljiva. Ali, eto, bile smo mačke - zaključila je tu temu ona.

S nedavno preminulim Laćom je takođe imala dobar odnos.

„Ovo nam je bio poslednji razgovor!"

- Kad god da sam bila kod njih (kod Marine i Fute) tu su bili i Miloš i Laća. Obožavala sam ih, a i oni mene... Laća mi je uvek govorio da sam nekako drugačija, bili smo vezani i za njih uz Marinu i Futu. Laća je znao da oseti šta je hit i da kaže šta je dobro. Često je bio i surovo iskren, prema meni je bio veoma simpatičan i duhovit. Zezao me je nešto posle Australije, čuli smo se tada, ispičali i to je bio naš poslednji razgovor - kazala je Romana, pa dodala da je njegov odlazak veliki udarac za čitavu domaću scenu.

- Nažalost kroz ta stradanja njihove porodice obuzme me neka seta. Otišlo je jedno vreme i jedna emocija koja se neće vratiti. Neka teška sudbina, a mnogo toga sam znala, blia sam često u kući kod njih. Tuga je cele muzičke scene, svi znaju da je to tragedija - istakla je ona.

Romana Panić, Printscreen ,,Show se nastavlja"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike