Poslednji intervju Massima Savića! Govorio o zdravlju i životu: I dalje sam tinejdžer, doktori su začuđeni mojim zdravstvenim stanjem

23.12.2022

17:37

0

Pevač je pre samo nekoliko meseci ispričao da se oseća dobro

Poslednji intervju Massima Savića! Govorio o zdravlju i životu: I dalje sam tinejdžer, doktori su začuđeni mojim zdravstvenim stanjem
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Massimo Savić preminuo je danas u Zagrebu u 61. godini, a od njega su se oprostile supruga i ćerka - Eni i Mirna.

Pevač je u Beogradu poslednji put bio na Bir festu u avgustu ove godine kada je govorio za srpske medije.

- Za mene je set lista kao pisanje scenarija za film. Morate imati svoj scenario, put zaplet i rasplet. Volim ovakve koncerte. Pijem pivo, ja sam pivopija pre svega. Volim i vina, imam omiljeno, to je srednje skupa kategorija, ali sam prvenstveno pivopija, pijem ono obično radničko pivo. Ja nisam neki ljubitelj narodnjaka, tako da je ovo moj ambijent - kazao on pre samo nekoliko meseci, a onda otkrio kako se oseća, te šta je ključ u životu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Massimo Savić

- Ja sam i dalje u tinejdžerskom periodu i dalje idem na ovakve koncerte, to je to samo vreme prolazi. Nastojao sam da se sačuvam. Ako je život slalom, pa imate one zastavice, koje prolazite, ja ni na jednoj nisam ostavio na jednoj jetru, na drugoj slezinu, ovde pluća.... Nekako sam stigao dole, a da se nisam naročito oštetio. Bio sam nedavno kod lekara i oni su bili začuđeni mojim zdravstvenim stanjem, što je jedna lepa vest - rekao je tada Savi, a zatim dodao:

- Ključ u životu je napredak. Ima ljudi koji su ostali u osamdesetima i mentalno i kako hoćete. Znam sresti ljude koji imaju 10 godina manje od mene, a izgledaju kao moj deda. Tajna je u učenju, jer ako je čaša puna nemaš je sa čim napuniti. Moraš upozoravati sebe da si mali i da moraš naučiti nešto novo - rekao je Massimo za "Blic".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike