„Nisam ja životinja, pa da se valjam u blatu!" Ceca bez dlake na jeziku o napadima i neprijateljima kroz karijeru

16.12.2022

18:51

0

Kako nije konfliktna osoba, gleda da „ne gori" ukoliko joj se kakva drama i dogodi

„Nisam ja životinja, pa da se valjam u blatu!" Ceca bez dlake na jeziku o napadima i neprijateljima kroz karijeru
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ceca Ražnatović je bez dlake na jeziku progovorila o brojnim napadima koje je doživela tokom svoje kareijere. U okviru „Ceca šoua", koji se prikazuje na televiziji „Blic", pevačica je otvorila dušu pa naglasila da nije konfliktna osoba, pa da zato gleda da uvek mirno, staloženo odgovori, onda kada i „stane na metu".

- Nisam žena koja voli da napravi neprijatelje, već žena koja od neprijatelja pravi da je bar neutralan. Ne volim sukobe i svađe, nisam takva osoba. Što se tiče privatnih odnosa, tu sam nešto drugo - počela je Ražnatovićka u novoj epizodi šoua koji prijazuje kako njen, tako i život njene porodice.

Prema sopstvenim rečima, zbog toga kako je vaspitana i ne ulazi u primitivne rasprave.

„To je kultura!"

- Postoje stvari gde ti nećeš preći preko svog kodeksa ponašanja, to je kultura. Ako uđeš sa nekim u primitivnu raspravu, ti se valjaš u blatu. Ja nisam životinja, pa da se valjam u blatu - naglasila je ona, koju kad neko jednom „pređe", momentalno se povlači.

- Ne želim da produbljujem takve priče. Mene jednom možeš da povrediš i uvrediš i to je to, ja se povlačim. Kod mene nema „pljuni, pa poliži". Ne želim da se hranim uopšte mržnjom - objasnila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike