Selma Bajrami se osam godina bori za starateljstvo nad sinom: Nemam kontakt sa njim, oca ne sme da pita da me pozove

21.12.2022

18:23

0

Naredno ročište je zakazano za 27. januar

Selma Bajrami se osam godina bori za starateljstvo nad sinom: Nemam kontakt sa njim, oca ne sme da pita da me pozove
Selma Bajrami - Copyright ATAImages/A. A.

Pevačica Selma Bajrami godinama unazad bije bitku za starateljstvo nad sinom, a kako kaže pred njom je naporan i stresan period.

Zbog nezavidne finansijske situacjie izgubila starateljstvo nad sinom, a naredno ročište je zakazano za 27. januar i pevačica sa strepnjom čeka taj susret sa bivšim suprugom. 

- Na žalost, to se nije završilo. Pre tri dana, kad sam krenula iz Beča za Beograd, dobila sam poziv za ročište za sina. Nadam se da će to završiti onako kako bi trebalo. Već osam i po godina se borim za starateljstvo, odnosno već dva puta je bivši muž pokušao da mi uzme dete, dobijala sam tužbu za tužbom - započela je pevačica i dodala, da je zbog finansija zamalo izgubila sina: 

Printscreen ,,Amidži šou"
Selma Bajrami

- On je mene toliko finansijski oslabio da sam bila na ivici egzistencije. Uzeo je dete da bi se meni osvetio. Nikada nije hteo da se brine o detetu. Meni je žao mog deteta jer trpi veliki stres. Kada je bila korona 2020. godine, otkazala sam punomoćje mom advokatu jer nisam radila, a samim tim nisam bila ni finansijski potkovana. Njegov otac je tada uhvatio momenat, pa je poslao listu laži o meni, a to je sve stiglo mom bivšem advokatu pa mi je istekao rok za žalbu. Ispalo je kao da se slažem sa svim tim - rekla je Bajrami ističući da kontakt sa naslednikom nema:

Instagram printscreen/selmabajrami.star
Selma Bajrami

- Od tad nemam kontakt sa detetom. Jedva sam se izborila da ga makar vikendom viđam i za odmore. Kad god pitam sina zašto ne nazove majku, kaže mi da ne sme to oca da pita - rekla je Selma u emisiji "Puls Srbije".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike