Selma Bajrami podržala Severinu: I ja se borim za sina

28.09.2020

18:36 >> 19:10

0

Autor: Jovana Vrećo

Severina je objavila video snimak sa sinom Aleksandrom i napisala da je prošlo 10 meseci otkako je izgubila starateljstvo nad njim

Selma Bajrami podržala Severinu: I ja se borim za sina
Copyright Printscreen/ Youtube, Instagram/ selmabajrami.star

Pevačica Severina Kojić podelila je na svom profilu na društvenoj mreži “Instagram” video snimak sa sinom Aleksandrom i napisala da je prošlo 10 meseci otkako je izgubila starateljstvo nad njim.

Severina je naišla na brojne reči podrške, a među njima bila je i njena koleginica Selma Bajrami koja je otkrila da se već sedam godina strahuje za svog sina.

– Meni već sedam godina podmeću i pokušavaju oduzeti sina. Sedam godina agonije o straha, u tuđoj zemlji i borba još nije prestala. Seve, moraš biti jaka, bori se za svoja prava i svog sina, imaš svu podršku svih nas, pravda će pobediti. Veruj u Boga – poručila je Selma.

Severina joj je odmah odgovorila i zahvalila.

– Hvala ti na podršci, puno mi znači i šaljem ti svu snagu sveta jer sve što mi pišeš, proživljavam kao i druge majke koje nisu javne osobe, za koje se ne zna, za koje nema ko da digne glas, ni da stane iza njih. Za njih sam ovo napisala, za sve prestrašene žene na rubu egzistencije i živaca. za sve koje nemaju nikog! Niste same!

Printscreen/ Instagram

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike