Mislila je da joj je sin umro: Sandra Bulok prvi put o traumama zbog kojih je završila na terapiji!

03.12.2021

14:46

0

Zbog nekoliko stresova zaredom, odlučila se da spase svoju psihu specijalnim lečenjem

Mislila je da joj je sin umro: Sandra Bulok prvi put o traumama zbog kojih je završila na terapiji!
profimedia-0645753912 - Copyright Sandra Bulok, Profimedia

Glumica Sandra Bulok imala je mentalne probleme, o čemu je otvoreno pričala za strane medije.

Ona je rekla da joj je danas bolje zahvaljujući terapiji koja se izvodi uz pomoć pokreta očiju, priznajući da je bila u veoma lošem psihičkom stanju.

- Gledala sam svoje telo i mislila "Slomiće se". Nisam dobro reagovala na ono što mi se dešavalo - ispričala je Sandra i dalje otkrila da je doživela brojne vrlo stresne situacije, a prva od njih bio je kada je njen sin imao konvulzije zbog visoke temperature. Tada je, dodaje ona, mislila da ga gubi.

- Mislila sam da je umro. Mislila sam da je gotovo - rekla je glumica. Još se nije oporavila od tog strašnog događaja, a desio joj se novi šok - ujeo ju je otvrovni pauk.

Dva dana posle toga, ona je podigla kosu u punđu i otišla na dodelu Oskara, ali se ispostavilo da su se prezategnute vlasi i posledice ujeda odrazile na njenu kosu, koja je počela da opada u pramenovima ostavljajuću pečate.

Profimedia
 

Baš kad je stresa bilo previše, dogodila se i najstrašnija stvar u njihovim životima. U pitanju je upad Džošue Džejmsa Korbeta, progonitelja koji je bio opsednut Sandrom, u njenu porodičnu kuću 2014. godine. Kako je istakla, zahvalna je što njen sin u tom trenutku nije bio kod kuće.

- To je bila jedina noć kada Luis nije bio sa mnom. Njegova dadilja je rekla: "Hajde da ga odvedem u moj stan", a on se nalazi prekoputa. Prostorija koja je sada moj garderober tada je bila njegova soba, a da se sve nije desilo tako kako jeste - to bi zauvek promenilo naše živote - ispričala je Sandra.

Glumica je pozvala policiju i Korbet je ubrzo uhapšen, ali ona više nije bila ista osoba.

 

 

- Bilo je užasno čudno, izašla bih iz automobila, pogledala levo i počela da jecam - ispričala je ona i istakla da je morala da se sabere zbog svog sina. Rekla sam sebi - ja sam samohrana majka, a ovo dete nema od mene šta da upije osim traume, i straha, i sramote u najvažnijem trenutku svog života i pomislila sam kako ne smem da stavim takav teret na svoje prelepo dete.

Bulokova je nakon toga krenula na terapiju, zbog koje je vrlo zahvalna, a ističe da kao dete nije učena da traži pomoć.

- Naučila sam da tražim da mi se pomogne. Nisam tako vaspitana. Ali morala sam da tražim pomoć. I dalje nisam sjajna u tome, ali popravljam se - iskrena je Sandra u ispovesti za "Insider".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike