Marina Živković je otpevala hitove „Zdravo za gotovo”, „Hajde mori dan, dva”, pa se povukla sa scene: Danas je neprepoznatljiva (FOTO)

19.12.2022

10:57

0

Pevačica već pune dve decenije nije objavila nijednu numeru

Marina Živković je otpevala hitove „Zdravo za gotovo”, „Hajde mori dan, dva”, pa se povukla sa scene: Danas je neprepoznatljiva (FOTO)
Marina Živković - Copyright Printscreen Youtube/Marina Zivkovic

Marina Živković, Vlasnica hitova „Zdravo za gotovo”, „Hajde mori dan, dva”, „Pet godina”, važila je za jednu od najpopularnijih pevačica na našim prostorima. Osim vitkog stasa, publiku je oduševila i raskošnim glasom, ali na svoju muzičku karijeru je stavila tačku

Pre pune dve decenije se povukla sa estradne scene, a pesma kojom je zaokružila svoju karijeru i poslednja koju je objavila bila je „Druga žena” koja je puštena u etar 2002. godine. Danas Marina izgleda potpuno drugačije, a loknastu kosu je zamenila ravnom, a ima i neki kilogram više. 

Muzikom je počela da se bavi vrlo mlada - najpre zabavnom, a kasnije narodnom, u inat svom ocu koji je priznavao samo pevače koji su pevali narodnu muziku.

Prvi album izdala je 1995. godine, a pevačica je jednom prilikom otkrila da je numera „Malo pomalo”, zapravo bila njoj namenjena, ali ju je snimila i otpevala Vesna Zmijanac, te je tako u njenoj izvedbi postala veliki hit. 

- Trebalo je da snimim pesmu „Malo pomalo”, ali je gospođa Vesna Zmijanac ušla u studio i rekla „Ovo je za mene pesma”. Prelomilo je pet hiljada evra, ima tu još nešto ali ne želim da spominjem gospodina koji je bio bitan u PGP-u, a to je bilo presudno - ispričala je ranije jednom prilikom Marina.

Posle pet snimljenih albuma, Marina je odlučila da se povuče sa javne scene. 

Svojevremeno je za medije otkrila da je energiju preusmerila na „čitanje duša”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike