Za Snežanu Đurišić 2020. godina je bila poučna: Morali smo da se odvojimo, da bismo se zbližili

31.12.2020

08:14 >> 09:01

0

Pozitivnu energiju crpi iz razgovora sa duhovnikom, zajedničkih trenutaka sa porodicom i dobrih knjiga

Za Snežanu Đurišić 2020. godina je bila poučna: Morali smo da se odvojimo, da bismo se zbližili
Copyright Snežana Đurišić ATAImages/Antonio Ahel

Snežana Đurišić u kratkom intervjuu za 24sedam otkrila da je 2020. godina za nju bila poučna, pre nego tmurna. Sreća je, kaže, u malim stvarima, u onim koje donose zadovoljstvo, a za nju – to su trenuci provedeni s porodicom, razgovori s duhovnikom i dobra knjiga.

Šta Vam je u ovoj tmurnoj godini ipak obeleženo u pozitivnom smislu?

– Sve je stvar našeg pogleda na život i znajući to, trudim se da pozitivan smisao nađem u svemu, pa tako i u ovoj godini, koju bih umesto tmurne, nazvala – poučnom. Pozitivan smisao sam videla u tome da smo morali da se odvojimo da bismo se zbližili, da izgubimo umetnost da bismo ponovo našli kreativnost, da zaboravimo na zagrljaje, da bismo zaista osećali. Zahvalna sam na svom zdravlju i moje porodice i prijatelja, na svemu što me okružuje i nadam se da nas sve čeka mnogo nežnija godina, darežljivija i radosnija od ove.

Pročitajte još:

Na koji način uspevate da održite pozitivnu energiju u ova teška vremena, šta Vam u tome najviše pomaže?

– Lepota je u malim stvarima, pa tako i u održavanju mentalne higijene i unutrašnjeg spokojstva, potrebno je samo biti dosledan sebi i stvarima koje nam donose zadovoljstvo i koje nas ispunjuju. Za mene je to dobra knjiga, masaža, skijanje na dobrom snegu, nedeljni ručak sa porodicom, razgovor sa duhovnikom, popodnevna šetnja, svaki trenutak u kom osećam zahvalnost ka ovom životu i svemu u njemu.

Od kolega iz žirija ,,Zvezda Granda” u 2021. godini pre svega očekujete… ?

– Možda bolje od očekivanja koja obavezuju, mojim kolegama iz žirija želim zdravlje, uspeh i sreću u 2021. godini, a očekivanja neka sebi postave sami.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike