Ceca Ražnatović će prvi put javno izneti tajne: Pevačica je na Maldivima pričala o stvarima koje će šokirati mnoge (VIDEO)

07.12.2022

16:49

2

Na odmoru na kom je nedavno bila je uživala sa porodicom, odmarala, ali i iskreno govorila o stvarima iz svog života

Ceca Ražnatović će prvi put javno izneti tajne: Pevačica je na Maldivima pričala o stvarima koje će šokirati mnoge (VIDEO)
Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Ceca Ražnatović je sa članovima porodice nedavno boravila na Maldivima, a osim što se odmarala, ona je i snimala kadrove za svoj dokumentarno - igrani serijal "Ceca show".

Tako će gledaoci prvi put imati prilike da vide pevačicu iz nekog drugog ugla. Na odmoru sa pevačicom bila je njena sestra Lidija, te njeni sinovi, kao i Cecin unuk Željko. 

Ono što je interesantno jeste da će se Ceca prvi put, tokom odmora na Maldivima, dotaći nekih tema iz svog života o kojima do sada nije javno pričala.

Naime, na večeri koja će se odigrati na ostrvu, ispričaće tajne iz svog života koje javnost zasigurno nije znala. Sa druge strane, videćemo i kako se snalazi u brojnim dogodovštinama sa Željkom koji ima dve i po godine, ali i kako je izgleda put dug 6.500 kilometara.

Šta vas sve čeka u petak uveče na Blic TV od 22 časa možete pogledati u videu ispod teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike