Maja Berović u velikoj ispovesti ogolila dušu o mužu, sinu, bakšišu i teškom detinjstvu: Pokazujem Alenu ono što mi muškarci šalju!

26.11.2022

22:00

0

Pevačicin brak zasniva se na iskrenosti i poštovanju, a sada je otkrila i šta je njen sin nasledio od nje

Maja Berović u velikoj ispovesti ogolila dušu o mužu, sinu, bakšišu i teškom detinjstvu: Pokazujem Alenu ono što mi muškarci šalju!
Maja Berović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Maja Berović, nedavno je snimila novi singl, sa kojim se uskoro vraća na scenu. Beorivićka je nakon porođaja napravila kratku medijsku pauzu i posvetila se sinu Lavu, a nije joj mnogo trebalo ni da se vrati u top formu.

Pevačica je sada otvorila dušu i u velikoj ispovesti progovorila o odnosu sa suprugom Alenom, istakla da nikada nisu imali trzavice, pa otkrila kako joj to polazi za rukom.

Naime, pored toga što su srodne duše, folkerka priznaje da je, pored ogromne ljubavi koju imaju jedno za drugo, veoma važno uzajamno poštovanje. Kako kaže, ume da sluša, ali voli i da se njena reč čuje.

ATAImages/Antonio Ahel
Maja Berović

- Niko ne bi verovao kad bih rekla da mi brak nikad nije bio u krizi. Možda će tek biti, ne znam šta me čeka u životu, ali dosad stvarno nije bilo kriza niti sam ikad pomišljala da tu nešto nije u redu. Duše su nam se srele u startu i nije bilo trzavica, i dalje se nadam najboljem - tvrdi Maja, a zatim otkiva tajnu srećnog braka:

- Zadnja je uvek moja, ćutim kad drugi pričaju, ali zadnja je moja!

Alen i Maja važe za jedan od najskladnijih brakova na estradi, međutim, ne teče ni njima uvek med i mleko. Pevačica priznaje da postoje situacije u kojima se baš i ne slaže uvek sa suprugom, ali da je to prava retkost.

- Retko se posvađamo, jedino kada sinu nešto dopustim što on ne dopušta. Alen Lavu sve popušta, a ja sam srećna što je on tu od samog početka da mi pomogne. Uigran smo tim kad je naš sin u pitanju - dodaje pevačica.

Antonio Ahel/ATAImages
Maja Berović sa suprugom Alenom

Pevačica ne krije da često putem društvenih mreža doživi neku neprijatnost, ali da je s godinama ipak oguglala na takve stvari.

- Sve javne ličnosti dobijaju razne komentare i poruke na društvenim mrežama, od nebuloza do ozbiljnih uvreda i pretnji, svašta tu bude. Ja se lično ne obazirem, ali nismo svi isti, nekoga to dosta poremeti i ne mogu svi da se nose s tim - kaže pevačica, pa ističe da nepristojne ponude, koje joj pojedini šalju u privatnim porukama, uvek pokaže suprugu:

- Svašta mi šalju muškarci, pokažem i Alenu, dođe mi da podelim i u stori, da kažem dosta više, prestani, videće te deca, žena, tetka, mama... Ne znam da li su oženjeni, šta su, ko su, ali stvarno svega ima, od slika do reči. Bilo je degutantnih, ali nemojte me to pitati - govori pevačica.

Maja naglašava da njenom mužu ne smeta što je poželjna i drugim muškarcima, te da on voli kada mu je žena razgolićena. Ipak, ona je sve više za to da se u javnosti  više pokriva, nego otkriva.

Najteže joj je bilo kada je morala da napusti Sarajevo!

- Bilo je mnogo teških momenata koje vežem za moj rodni grad, ali najteži je sigurno taj kad smo napuštali Sarajevo. Celoj mojoj porodici je to teško palo, sa sobom sam ponela bebu ćelu, koju sam htela da sačuvam za sina Lava, ali je mama dala rođakama, a ja sam plakala što je beba završila u nekim drugim rukama. Ja sam osoba koja želi da pamti samo lepe stvari, ne treba živeti u prošlosti - istakla je Maja o detinjstvu.

Antonio Ahel/ATAImages
Maja Berović

Ističe da je sin Lav na nju povukao plačljivost, jer je i ona bila plačljiva. Osim toga, na nju je nasledio i plave oči. 

Zapostavila društvo nakon porođaja!

- Otkad sam se porodila nemam vremena za druženje s prijateljima, sve vreme sam s Lavom, ali se dopisujemo, kuckamo, čak i kad se sretnemo, teme su uglavnom o deci, svaka iznosi svoja iskustva. Kad sam s ljudima koje volim i koji su mi dragi, ne volim da ogovaram one treće, prosto nisam taj tip - priča Berovićka.

Pevačica kaže da ne leči komplekse na sinu i da se od njegovog rođenja trudi da mu usadi prave vrednosti, te da mu do sada nije kupila nijednu skupu stvar.

- Sve što ima dobio je od drugih. Nisam u fazonu da bebi od nekoliko meseci kupujem skupo i markirano. Neću svoje frustracije da lečim na detetu, što ja nisam, ti ćeš i tako. Ali ako bude želeo da studira, naravno da ću mu to omogućiti i podržati ga.

Nedavno se na nastupu susrela sa fanom koji je pored cveća pokušao da joj da i bakšiš od dvesta evra.

- Nikad mi se nije desilo da mi neko ugura bakšiš i stavi pare, a da ja to znam, ali i te kako sam otvorene ruke da ja zakitim kad su Šabanove pesme, svaku njegovu pesmu. Volim narodnjake i za njih ne žalim da dam - otkrila je pevačica za ''Republiku''.

ATAImages/ A.A.
Maja Berović

Za kraj se osvrula na saradnju sa Džalom i Bubom, pa priznala da im nije zamerila što joj nisu čestitali rođenje sina.

- Nisam zamerila Džali i Bubi što mi nisu čestitali na rođenju sina, nisam, iskreno, ni razmišljala što nisu. Verovatno su imali nekih obaveza. Što se naše saradnje tiče, nikad se ne zna, možda opet nešto budemo radili zajedno - bila je iskrena Maja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike