"Stara garda Holivuda": Dženifer Aniston napravila prazničnu žurku za pamćenje, od liste gostiju će vam se zavrteti u glavi

14.12.2022

22:32

0

Otkriveno je kako su se proveli, ali i da jednu stvar nisu uradili, iako nije bilo zabranjeno

"Stara garda Holivuda": Dženifer Aniston napravila prazničnu žurku za pamćenje, od liste gostiju će vam se zavrteti u glavi
Dženifer Aniston - Copyright Profimedia

Dženifer Aniston održala je proteklog vikenda tajnu holivudsku žurku, na kojoj su prisustvovali njeni poznati prijatelji.

Sve se dešavalo u njenoj vili na Bel Eru, a kako se navodi, oni su se šalili da su "stara garda Holivuda". 

Kako se navodi, zabavi su prisustvovali Sandra Bulok, Gvinet Paltrou, Dejvid Spejd, Bredli Kuper, Džejson Bejtmen, Tobi Megvajer i mnogi drugi.

Očekivano, njene prijateljice Kortni Koks i Lisa Kudrov takođe su bile tu, a našao se i Džon Hem, sa svojom devojkom Anom Oskolom. Inače, šuškalo se da se između Dženifer i njega nešto dešava, ali oni su samo kolege, te će se on pojaviti u trećoj sezoni serije "Jutarnji program" u kojoj jednu od glavnih uloga igra upravo Anistonova.

Inače, na ovoj zabavi niko nije koristio mobilni telefon, iako to nije bilo eksplicitno zabranjeno. Kako je opisano, bila je to zabava "stare škole" na kojoj nikome nije bilo stalo do toga da se pokazuje i dokazuje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike