Ela Bi je harala muzičkom scenom devedesetih, a onda je nestala: Danas ima novo zanimanje! (FOTO)

12.12.2022

22:39

0

Udata je za nekada popularnog densera sa kojim ima četvoro dece

Ela Bi je harala muzičkom scenom devedesetih, a onda je nestala: Danas ima novo zanimanje! (FOTO)
Ela Bi - Copyright Youtube screenshot „Estradni špajz"

Brankica Čebalović poznatija kao Ela Bi, devedesetih godina bila je na vrhuncu muzičke karijere, a njeni hitovi tada su bili u vrhu svake muzičke liste. 

Pesme Ele Bi se i dan danas slušaju, a jedne od poznatijih, koje danas na platformi Jutjub broje hiljade pregleda su: ''Ajkula'', ''Gori'', ''Oglas'', ''Slaži me'', ''Kamikaza'', ''Sve polomite'', ''Od bola'', ''Drugarice'' i druge.

I pored izuzetno zapažene karijere, pevačica je poslednji album izdala 2005. godine i zauvek napustila javnu scenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @retro_hitovi

Pored talenta za dens muziku, krasila ju je i lepota kojom je plenila, a bila je prepoznatljiva po futurističkim stajlinzima, kakve danas ima Senidah.

Ela Bi se u međuvremenu udala za Ljubu Čebalovića, nekadašnjeg člana grupe "Bit Strit" koji se proslavio pesmom ''Opsesija'' i duetom sa Draganom Mirković, ''Samo jedan sat''. Ela je skoro dve decenije u srećnoj zajednici sa Ljubom.

Ljuba i Brankica sada žive u Nemačkoj i roditelji su četvoro dece - Kristijana, Aleksandre i blizanaca Tamare i Danijela. Ljubavno gnezdo su svili daleko od očiju javnosti i medija, a na zajedničkom Fejsbuk profilu neretko dele svoje porodične trenutke.

Mnogi komentarišu da Brankici vreme ne može ništa, te da se gotovo nije promenila od perioda najveće slave i da je i dalje lepa i zgodna.

Ljuba i Brankica su pre nekoliko godina evocirali uspomene i priznali da su im devedesete ostale u najlepšem sećanju, jer su uživali u muzici, putovali i upoznali ljude sa kojima se i danas druže. Bavili su se muzikom iz ljubavi, a uspeh je došao sam po sebi.

Ela se danas bavi poslom daleko od očiju javnosti i muzike, u jednom automobilskoj kući, dok Ljuba radi u špediciji kao šef u jednoj filijali. Zaposlio je mnogo radnika iz Srbije, koji često zbijaju šale na račun njegove nekadašnje popularnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike