Edita i Indi ponovo zaratile! Blokirale se na Instagramu, a otkriven i razlog svađe!

29.08.2022

09:39

0

Autor: Marija Mitić

Odnos dve rođene sestre je već godinama na klimavim nogama

Edita i Indi ponovo zaratile! Blokirale se na Instagramu, a otkriven i razlog svađe!
Indi i Edita Aradinović - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

Već godinama unazad spekuliše se o narušenom odnosu dveju rođenih sestara, Indire i Edite Aradinović. Iako je Edita nedavno demantovala da je u svađi sa starijom sestrom, sada su se pojavili navodi da je blokirala Indi na društvenim mrežama.

Kako se vidi na Instagramu, njih dve se tamo ne prate, međutim, ne može se sa sigurnošću tvrditi da su međusobno blokirane.

Inače nije poznat tačan razlog nove svađe, ali se šuška da je kriva Indi koja je nedavno dvosmisleno komentarisala Editinu trudnoću i rekla da bi Edita trebalo da potvrdi da je u drugom stanju.

Ona je na to prokomentarisala da se Indi poigrava sa medijima, te da je sve to njena igra zbog koje ju je ponovo blokirala.

Inače, u gostovanju u emisiji Ami Dži šou od pre samo mesec dana, Edita je govorila o odnosu sa sestrom, ističući da on nije idealan.

- Ja bih najviše na svetu volela da smo nas dve nerazdvojne i bliske, ali to prosto nije moguće jer smo potpuno različite, imamo potpuno suprotne poglede na svet i to je prosto tako, j*biga, ne može sve da bude idealno - rekla je Edita u emisiji, a onda je nakon nekoliko dana, kako prenosi Skandal, blokirala sestru.

ATAImages/ Antonio Ahel
Edita Aradinović

Ipak, u maju je došla da je podrži na njenom nastupu u jednoj beogradskoj kafani gde je i promovisala novu pesmu.

Podsetimo, pre samo nekoliko godina Indi se javno odrekla mlađe sestre i tada je o tome govorila:

 - Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na stori. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi i te kako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. S obzirom da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja, smatram da je podrška suvišna i lažna - napisala je Indi i dodala da se Edita promenila zbog učešća u jednom šou programu, kada, kako kaže, nisi mogao nos da joj dotakneš. Vrlo tužno što neko nešto radi da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svetu. Uvek ista i iskrena vaša Indi - napisala je tada pevačica na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike