Glumica izgovorila sudbonosno „da“ 12 godina starijem izabraniku: Danas je milionerka, a proslavila se ulogom u seriji „Larin izbor“

12.11.2022

17:59

0

Glumica je venčanje obavila u najužem krugu porodice i prijatelja u Zagrebu

Glumica izgovorila sudbonosno „da“ 12 godina starijem izabraniku: Danas je milionerka, a proslavila se ulogom u seriji „Larin izbor“
Doris Pinčić - Copyright Printscreen Instagram/dorispincic_doda

Glumica i voditeljka Doris Pinčić, koja se proslavila ulogom u seriji „Larin izbor“, izgovorila je sudbonosno „da“ preduzetniku Davoru Guberoviću koji je od nje stariji 12 godina. 

Naime, kao dan koji će zauvek pamtiti izabrali su petak, 11. novembar, a pred matičara su stali tačno u 13 časova. Nakon građanskog venčanja, usledilo je i svadbeno slavlje kom su prisustvovali samo članovi porodice i najbliži prijatelji, piše Gloria.hr.

Glumica je za ovu priliku obukla belo odelo, a uz to i roze cipele, dok je njen partner bio je u elegantnom tamnom smokingu.

 

 

- Izgledali su srećno, Doris je nosila bidermajer, a sa njima su bila deca kao i pas. Oni su projurili do opštine, nisu hteli da se zadržavaju na ulici kako ih neko ne bi prepoznao - rekli su očevici za hrvatske medije. 

Njih dvoje spojila je ljubav prema planinarenju, a da su zajedno saznalo se u februaru ove godine kada su zajedno uspeli da se popnu na Kilimandžaro. Davor je fotografije s Doris objavio u svom putopisu, a onda je i glumica potvrdila vezu sa njim.

Podsetimo, Doris iza sebe ima već jedan brak i to s pevačem Borisom Rogoznicom s kojim ima dvoje dece, sina Donata i ćerku Gitu, dok Davor iz prvog braka ima dva sina.

 

Uloga u seriji Larin izbor joj je donela veliku popularnost, a glumica je odnedavno i milionerka. Kako su hrvatski mediji pisali, ona je vlasnica firme DPR d.o.o koja je registrovana za delatnost proizvodnje filmova, videofilmova i televizijskog programa, a prema najnovijim podacima njena firma posluje odlično.

Kako pokazuju podaci iz registra, Doris je samo prošle godine od firme zaradila 1.500.000 (milion i petsto) hrvatskih kuna, što je više od 23 miliona dinara. Takođe, u prošloj godini firma nije povećavala niti smanjivala broj zaposlenih, a imala je dva radnika.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike