Slađa Alegro, za 24sedam, o krizi i koroni: Ne brinem da li će moje dete imati dok sam ja zdrava

08.10.2020

17:46 >> 12:19

0

Pevačica se osvrnula na finansijsku i porodičnu situaciju, i otkrila čime bi još mogla da se bavi

Slađa Alegro, za 24sedam, o krizi i koroni: Ne brinem da li će moje dete imati dok sam ja zdrava
Copyright Slađa Alegro Instagram screenshot

Na dobro raspoloženje po kome je Slađa Alegro poznata, ni problemi izazvani pandemijom nisu uticali. Kao i njene kolege, pevačica je imala dosta slobodnog vremena. U potpunosti se posvetila porodici, a posebno ćerkici Mili, koja je od samog rođenja centar sveta kako njoj, tako i njenom suprugu Zoranu. U razgovoru za 24sedam, Slađa je otkrila kako je aktuelna situacija uticala na njen posao, u koji, uprkos krizi, i dalje ulaže.

Kako je za vas prošao period korone?

– Bez obrzira na svo zlo, ipak sam dobro. I u lošem ima dobrog, ako ga tako posmatrate i ako ga dobro iskoristite. Ovo slobodno vreme, kada ne nastupamo i ne putujemo, koristim za svoju porodicu i sebe. Moram da priznam, dobro mi je došlo. Bez obzira što mi fali posao, nastupi, kolege, normalno je da mi je draže da budem sa svojom porodicom. 24 sata dnevno smo tu, jedni za druge, trudimo se da što bolje iskoristimo to vreme. Plešemo, pevamo, crtamo, gledamo crtane filmove, tata i ja uveče odgledmo neki dobar film, idemo na ručak, večeru, u prirodu… Posećujem prijatelje koje nisam dugo videla, koji su možda i nepravedno bili zatvoreni u nekoj fioci… Sad radimo sve ono što najviše volimo.

Mnoge poznate ličnosti požalile su se na finansijsku situaciju. Kao pevačica, kako to komentarišeš i kakvo je stanje na tom polju u tvom slučaju?

– Nadam se da su moje kolege bile pametne. Bitno je da bar malo razmišljate unapred. Ja nisam ona koja deset godina unapred planira, ali u ovo zlo vreme, moramo malo, da se ne bi desile neke ružne situacije. Ne sekiram se. Uvek sam pričala da dok sam zdrava i imam dve ruke ne brinem se da li ću imati i da li će imati moje dete.

Marija Šerifović zbog čitave situacije navodno je rešila da pređe u vlogere. Da li i ti imaš ideju, koji bi biznis pored pevanja započela?

– Pre neki dan sam se našalila u jednoj emisiji, pošto volim sve što ima veze sa kozmetikom, licem, kosom, noktima… Rekla sam da ću da počnem da izlivam nokte i imaću neko simpatično ime na Instagramu (osmeh)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on Jun 11, 2020 at 1:31am PDT

Kako trenutno provodiš vreme?

– Ustanemo ujutru i kreće rutina, mi pijemo čaj, ona popije svoje mlekce i onda gledamo neki crtani. Ako treba, spremim po kući, skuvam, ukoliko to već nisam obavila prethodnog dana i idemo napolje. Šetamo do 2, 3 sata, onda Mila spava. Zatim, predveče, ponovo iskoristimo vreme za šetnju ako je lepo vreme ili odemo kod babe u dvorište. Posle toga opet igrarije, pevanje… Tako nam je svaki dan! Nekad ukrademo i neko vreme za nas dvoje. U suštini, lepo nam je.

Da li misliš da ima smisla sada snimati nove pesme?

– Kao ekipa ne planiramo unapred. Radimo kada osetimo potrebu za tim. Izbacujemo pesme kada mislimo da treba. Pesma ,,Svejedno” je izašla u najgorem mogućem periodu, kada je krenula cela ova priča… Neko će reći – da li je to bilo pametno ili nije, ja ne znam. Verovatno da nije. Ali, uradili smo to iz gušta. Nama je to najvažnije. Imamo planove za pesme, putovanja, nastupe, ali sada je sve na čekanju, svi smo na pauzi. Ipak, kao što rekoh, najvažnije je da ostanemo zdravi, pribrani, da bismo mogli da napredujemo. Odavno nam je dogovorena i Nova godina, to će biti u beogradu, nadam se da će to da se desi. Bitno je samo da smo zdravi, a biće još veselja i slavlja.

Iako ti je bilo ponuđeno, nisi otpevala ,,Ženu od sultana”…

– ,,Žena od sultana” je stvarno napravila jedan ozbiljan ,,bum”. Meni je drago zbog toga. Da nije bilo korone, možda bi imala 100 miliona! Želim im da dođu do sto. Producent i kolega mi je ponudio tu pesmu, kao i sve što uradi. Papirić prvo ide meni (smeh) Ali stvarno, bila sam iskrena, rekla sam da nisam osetila pesmu za sebe, svakako znajući da će pesma napraviti jednu ozbiljnu priču.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike