Neki su zbog kolega ostavili partnere! Ovi glumački parovi su se zavoleli na setu (FOTO)

17.08.2021

11:38 >> 13:20

0

Emocije nisu mogli da poreknu, a i danas im ljubav cveta kao prvog dana

Neki su zbog kolega ostavili partnere! Ovi glumački parovi su se zavoleli na setu (FOTO)
Copyright 24sedam/ATA Images/Profimedia

Da pronađete “onog pravog” ili “onu pravu” čini se ponekad kao nemoguća misija, a rečenica “zajedno do kraja života” kao nešto nedostižno. Ipak, poznati glumci i glumice uspeli su da pronađu ljubav svog života, i to na filmskom setu, verovali ili ne.

24sedam za vas je izdvojio nekoliko domaćih i stranih parova koji su se zaljubili na setu filmova ili serija koje su radili.

1. Mila Kunis i Ešton Kučer

Počinjemo sa ovim poznatim holivudskim parom iz razloga što su se njih dvoje upoznali na setu serije “That ’70s Show” (Vesele sedamdesete), u kojoj su zajedno glumili, a likovi koje su tumačili bili su zaljubljeni jedno u drugog. Iako su mnogi mislili da su njih dvoje zajedno i u “stvarnom životu”, to nije bio slučaj. Serija je snimana 1998, a tek aprila 2012. godine Mila i Ešton su zapravo počeli da se zabavljaju. Dve godine kasnije su se verili, a godinu dana posle veridbe su izgovorili sudbonosno “da”. Pre venčanja dobili su ćerku Vajat, a 2016. godine i sina Dimitrija.

Ešton Kučer i Mila Kunis, Foto: Profimedia

2. Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Ljubav među njima rodila se 2002. godine, na snimanju filma “Zona Zamfirova”. Iako su tada oboje bili u srećnim vezama, osećanja su očigledno bila jaka, te su nekoliko godina kasnije počeli da se zabavljaju, a 2008. godine su se i venčali. U braku su dobili bliznakinje Milu i Veru.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković Promo/ Aleksandar Čavić

3. Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds važe za jedan od najatraktivnijih parova Holivuda! Njih dvoje se trude da svoj privatan život drže daleko od očiju javnosti, ali su neki detalji ipak poznati. Blejk i Rajan su se upoznali na snimanju filma “Green Lantern” početkom 2010. godine, ali nisu počeli da se zabavljaju sve do oktobra naredne godine. Toliko su otprilike i čekali dok nisu otišli pred oltar, što se dogodilo u septembru 2012. godine. U braku su dobili tri ćerke – Džejms, Inez i Beti, sa kojima žive u Njujorku.

Blejk Lajvli i Rajan Renolds Profimedia

4. Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović

Legendarni glumački par Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović imaju jedan od najdugovečnijih brakova na našoj javnoj sceni. Kako se navodi, njih dvoje su se zajedno pojavili u seriji “Najbolji” snimanoj 1989. godine, ali se ljubav među njima rodila još tokom studentskih dana. Iz braka, koji je započet 1992. godine, dobili su ćerku Anđelu, koja je krenula njihovim stopama i jedna je od najuspešnijih mladih glumica.

Branka Pujić, Dragan Gagi Jovanović. Antonio Ahel/ATAImages

5. Kolin Belindžer i Erik Stoklin

Erik Stoklin je domaćoj publici najpoznatiji po ulozi u seriji “Mistresses” (Ljubavnice), ali je njegova glumačka biografija i te kako impresivna, jer je igrao u mnogim poznatim serijama poput “Criminal minds”, “Stalker”, “Good Trouble”, “Lucifer” i drugim. Međutim, sudbina mu se potpuno promenila kada je dobio jednu od vodećih uloga u Netfliksovoj seriji “Haters, back off!” koju je kreirala i u kojoj je igrala glavnu rolu jedna od najpoznatijih jutjuberki na svetu Kolin Belindžer. Prva sezona serije snimljena je 2016. godine, a naredne je emitovana druga sezona, pre nego što je otkazana. Međutim, tu nije bio kraj za Erika i Kolin. Njih dvoje su postali dobri prijatelji, a prijateljstvo je ubrzo preraslo u ljubav. U novembru 2018. godine su se venčali, a samo nekoliko nedelja kasnije dobili su sina Flina. Krajem ove godine porodica će biti uvećana dolaskom blizanaca, a par očekuje dečaka i devojčicu.

Kolin Belindžer, Erik Stoklin, Printscreen Youtube, RELAX! with Colleen and Erik

6. Tamara Dragičević i Petar Benčina

Ljubavna priča Tamare Dragičević i Petra Benčine mnogima je uzor i voleli bi da se njima desi ono što je i njima. Iako su godinama u braku i imaju dvoje dece, ljubav ovog para je iz dana u dan sve jača. Njih dvoje se trude da svoju privatnost drže daleko od očiju javnosti, a Tamara je jednom prilikom govorila o tome kako su se upoznali: “Sila privlačenja koja ne može da se ignoriše. U našem slučaju duga šetnja na plus 40 posle jednog kastinga bila je dovoljna da shvatimo da je ta sila među nama. Posle par meseci prestali smo da je ignorišemo.” Par se 2016. godine zavetovao na večnu ljubav na romantičnoj ceremoniji koju su upriličili za najbliže na Adi Bojani. Imaju ćerkicu Stašu i sina Lazara.

Foto: Instagram/petarbencina

7. Džordžija Mofet i Dejvid Tenant

Njihova ljubavna priča možda je jedna od najzanimljivih koje ćete ikada čuti. Dejvid Tenant imao je niz zanimljivih uloga tokom svog života, ali mnogi ga najbolje poznaju kao “desetog doktora” iz čuvene britanske serije “Doctor Who”. Mnogima koji nikada nisu gledali seriju ova priča će zvučati čudno, ali probaćemo da vam je objasnimo najbolje moguće. Dakle, kao što smo rekli, Dejvid je glumio 10. doktora, dok je otac njegove supruge Džordžije igrao petog doktora (1981-1984). Međutim, za vreme Dejvidove “vladavine”, Džordžija je dobila gostujuću ulogu u seriji, i to u epizodi interesantnog naziva – “Doktorova ćerka”. Da, tehnički gledano, Džordžija je u seriji glumila Dejvidovu ćerku (da biste potpuno razumeli priču, morali biste da gledate seriju sa nekim ko je stvarno dobro poznaje kako bi vam sve objasnio). Njih dvoje su se upoznali na snimanju pomenute epizode, a krajem 2011. godine su se i venčali. Džordžija je dobila sina pre nego što je upoznala Dejvida. No, pošto su njih dvoje dobili svoje prvo zajedničko dete, Dejvid je odlučio da usvoji sina svoje supruge. Tako njih dvoje do danas imaju ukupno petoro dece.

Dejvid Tenant, Džordžija Mofet, Printscren Youtube, National Television Awards

8. Jelena Perčin i Momčilo Otašević

Glumački par Jelena Perčin i Momčilo Otašević upoznali su se na snimanju serije “Zora dubrovačka” 2013. godine, ali tek dve godine kasnije, na setu serije “Kud puklo da puklo”, njih dvoje su se zaljubili. Venčali su se u tajnosti 2018. godine, kada su dobili i ćerku Mašu. Prošle godine, u jeku pandemije koronavirusa, saznali su da će dobiti još jednog člana porodice, a u novembru 2020. godine Jelena je na svet donela dečaka, kome su ponosni roditelji dali ime Jakša.

Jelena Perčin, Momčilo Otašević, Printscreen Youtube, AdY TV

PROČITAJTE JOŠ

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike