Milici Todorović pošlo za rukom ono što nikome nije, zbog ovoga je zahvalna porodici Olivera Dragojevića: Ne mogu da opišem osećaj! (VIDEO)

08.12.2022

12:47

0

Pevačica je dobila jedinstvenu priliku koju nikako nije želela da ispusti

Milici Todorović pošlo za rukom ono što nikome nije, zbog ovoga je zahvalna porodici Olivera Dragojevića: Ne mogu da opišem osećaj! (VIDEO)
Milica Todorović - Copyright ATAImages/ M.M.

Milica Todorović obradovala je svoje fanove kaverom za pesmu "Cesarica", koju je u originalu izvodio pokojni Oliver Dragojević

Za 24sedam pevačica je ispričala kako je došlo do ovog projekta, te potvrdila naša saznanja da je ona prva i jedina koja je do sada dobila dozvolu od Oliverove porodice da snimi ovako nešto.

ATAImages/ M.M.
Milica Todorović

- Meni je, prvenstveno, velika čast i zadovoljstvo. Pozvala me je akapela grupa "Famos", oni su mi predložili da uradimo kaver te pesme. To zapravo nije kaver, to je prava obrada - rekla je Milica, pa dodala:

- Ovom prilikom želim da se zahvalim porodici Olivera Dragojevića i sjajnom Džiboniju koji je napisao tu pesmu, da im se zahvalim na pravima. Presrećna sam, ne mogu opisati kakav je osećaj prepevati Oliverovu pesmu, on je zaista bio poseban umetnik i legenda. Obožavam njegove pesme i njegov rad.

Milica je za ovu obradu snimila i spot, koji je na nju ostavio poseban utisak, a svi komentarišu i njenu haljinu, koju je tom prilikom ponela.

ATAImages/ M.M.
Milica Todorović

- Hteli smo da to budemo bajkovito, malo mistično jer se tu radi o jednoj curi koja je "lepa kao cesarica", pa smo hteli da se uklopi u tekst koliko toliko - zaključila je Milica za 24sedam.

Šta nam je još Milica rekla pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike