"Ministar u vladi DS je pokušao da me siluje!" Šok ispovest Jovane Jeremić: Kroz suze priznala: i danas osećam taj starački zadah

07.12.2022

08:39

0

Voditeljka je ispričala da je on bio 30 godina stariji od nje, a da nikad nije smela o njemu da govori jer je bio moćan

"Ministar u vladi DS je pokušao da me siluje!" Šok ispovest Jovane Jeremić: Kroz suze priznala: i danas osećam taj starački zadah
Jovana Jeremić - Copyright Printscreen „Novo jutro"

Voditeljka Jovana Jeremić je sa 23 godine doživela seksualno napastvovanje od jednog političara koji je 30 godina stariji od nje, a čije ime u javnosti nije želela da otkriva. O pokušaju silovanja nikada ranije nije pričala, jer je kako kaže, on bio moćan.

Jovana je te 2012. godine doživela velike traume. Iako je prošlo mnogo vremena, pevačica je sada skupila hrabrost da ispriča sve potresne detalje ove neprijatnosti.  

24sedam/Nemanja Vujčić
Jovana Jeremić

- Ministar u vladi Demokratske stranke je pokušao da me siluje! Namamio me je kod njega u stan, zaključao vrata, bacio me na krevet i počeo da me ljubi po vratu. Jedva sam se spasila - kazala je Jovana, pa otkrila kako je došlo do ovoga:

- Upoznala sam ga u kafani koju su držali moji roditelji, gde je redovno dolazio. Kada sam završila Pravni fakultet, moji su ga pitali da mi pomogne da nađem posao u Beogradu. Pristao je. Pošto je tada bio ministar, dolazila sam kod njega u kabinet da razgovaramo o projektima na kojima je trebalo da radimo. Ali, umesto toga, ispijali smo kafe i pričali o nebitnim stvarima. Ubrzo me je pozvao na ručak. Već tada mi je bilo jasno šta hoće, jer sam i sa 23 godine bila namazana i imala razvijenu intuiciju - šokirala je ona i dodala:

- Bio je 30 godina stariji od mene i trebalo je da mi pomogne da se zaposlim. Pitao me je da mu donesem lek za pritisak, jer mu je bilo loše. Kada sam došla kod njega u stan, gurnuo me je na krevet i počeo da me ljubi po vratu. Taj starački zadah i danas osećam. Prestravila sam se - priča Jeremićeva kroz suze i opisuje jezivu situaciju u kojoj se našla.

Printscreen YouTube/Novo jutro
Jovana Jeremić

Jovana je dala sve od sebe da ga urazumi da to ne čini.

- Govorila sam mu: „Molim te, ostavi me na miru“, ali nije hteo. Tresao se nada mnom koliko se napalio. Uplašila sam se da će dobiti srčku. U jednom momentu sam ga šutnula u međunožje, uhvatila ga za ramena i srušila između kreveta i stočića. Uspela sam da ustanem i izletim iz stana - rekla je voditeljka. 

24sedam
Jovana Jeremić

Kako kaže, slučaj nije prijavila policiji, jer je on bio moćan političar, pa se plašila da bi mogao da joj naudi.

- Samo sam želela da spasem goli život. Kada sam došla kući, užasno sam se osećala. Ali nikome ništa nisam rekla sve do sada. Roditelje nisam želela da povredim. Nisam ga ni policiji prijavila jer je bio previše moćan, pa sam se plašila da mi ne naudi. Neću otkrivati njegovo ime jer nemam dokaze za ono što mi je učinio - ispričala je Jeremićeva za „Informer“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike