Jovana Jeremić priznala da ju je se*sualno ucenjivao naš političar: Mislili su da ću zbog para sve da uradim!

05.12.2022 | 20:53

Autor: Mladen Mijatović

Voditeljka iznenadila priznanjen, pa otkrila kada se to dogodilo

Copyright Printscreen „Novo jutro"

Voditeljka Jovana Jeremić poznata je po jasnim stavovima, a u javnosti neretko govori o sebi i putu koji je prošla da bi postala ovo što je danas.

Jeremićeva ne krije da je imala iskustva sa raznim poslodavcima, sa čijim uslovima nije bila zadovoljna. Tokom nekoliko godina duge voditeljske karijere, Jovana je doživela mnogo toga, a kako kaže, najbitnije joj je da je poslodavac poštuje.

Naglašava da je prošla težak put, te zbog toga ceni svoju poziciju u medijima danas. Sada je otkrila da se svojevremeno susrela sa ucenama jednog političara, koji više nije na vlasti.

Tv Pink Printscreen
Jovana Jeremić

- Tako sam došla do prvih ucena, s*ksualnih ucena. Bilo ih je od strane političara tadašnje vlasti, to nikada nigde nisam pričala. Oni su jako dobro znali moje roditelje, dolazili su u restoran mojih roditelja. U pitanju je jedan stariji političar koji nije više na vlasti. Nailazile su razne ucene, ponude koje su ispod časti za jednu devojku. Mnogi su mislili da ću ja zbog para sve uraditi - ispričala je Jovana Jeremić, pa dodala:

- Tajna mog uspeha je rad. Ispričaću vam sada sve iskreno, još kada sam bila na fakultetu ja sam svom ocu rekla da ću biti najpoznatija i najcenjenija voditeljka u Srbiji. Tata nije verovao. Smejali su mi se tada svi, a ja sam ih demantovala. Od 14 godine sam znala da je televizija moj život. Retka sam od onih koji dobro zarađuju od ovog posla - rekla je voditeljka u jednoj emisiji na ''Red'' televiziji.

24sedam/Nemanja Vujčić
Jovana Jeremić

Podsetimo, Jovana Jeremić je nedavno priznala da je bila žrtva crne magije, a uskoro će i da se podvrgne jednoj estetskoj operaciji.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam