Trudna Marija Mikić umalo preuzela emisiju Dragane Kosjerine: Pokazala stomak, pa poslala važno obaveštenje! (VIDEO)

21.11.2022

16:16

0

Pevačica snimkom zbunila fanove

Trudna Marija Mikić umalo preuzela emisiju Dragane Kosjerine: Pokazala stomak, pa poslala važno obaveštenje! (VIDEO)
Marija Mikić - Copyright Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom

Marija Mikić, nedavno je objavila radosnu vest, koja je odjeknula kao bomba, jer je pevačica samo tri meseca nakon rođenja ćerke ponovo u drugom stanju.

Pevačica i njen izabranik Jovan Pantić nedavno su otkrili i kog je beba pola, a fotografija iz porodičnog doma izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom
Marija Mikić i Jovan Pantić sa decom

Poznato je da pevačica ima dobar smisao za humor, a sada je na Instagramu poslala ''važno obaveštenje'' i izazvala veliku pažnju javnosti:

- Važno obaveštenje je to da se šalite i smejete u svakom trenutku svoga dana! Eto to je najvažnije obaveštenje! Jedva čekam da zajedno gledamo ovu emisiju koju smo snimali i samo ću vam reći koji sam ja sebi kralj - napisala je Marija u opisu videa.

- Dobro veče svima! Ovo je emisija ''Ja volim Srbiju'', a ja sam vaša nova voditeljka - rekla je Marija, a onda je u studio ušetala voditeljka ove RTS-ove emisije, Dragana Kosjerina, i reprezentativno zauzela svoju poziciju.

Pevačicini pratioci su ovom prilikom mogli da vide kako ona izgleda u prvim mesecima trudnoće, a stomak se nazirao i u dugoj roze haljina sa dubokim prorezom. Ono što su svi mogli da zaključe, jeste da trudnica nikad bolje nije izgledala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike