Ceci su krenule suze u "Zvezdama Granda"! Tužna sudbina takmičara je sve naježila: Ostao je bez oca i majke, a ona mu je najveća podrška

03.12.2022

21:52

0

Za razliku od svađa žirija koje stalno gledamo, ovog puta su emocije kod svih bile na vrhuncu

Ceci su krenule suze u "Zvezdama Granda"! Tužna sudbina takmičara je sve naježila: Ostao je bez oca i majke, a ona mu je najveća podrška
Ceca Ražnatović - Copyright Tv Pink Printscreen

Nova epizoda emisije "Zvezde Granda" donela je već na samom početku suze i to, čini se, u celom studiju. 

Naime, na sceni se pojavio dvadesetdvogodišnjak Bojan Ilievski , koji je otpevao pesme "Sin" Šerifa Konjevića i "Pesma" Šabana Šaulića, pa osvojio šest glasova žirija.

Tome se najviše obradovala njegova baka, koja se obratila svima iz "Sobe emocija" i dovela ih do suza zbog njegove tužne sudbine.

Tv Pink Printscreen
Baka kandidata u Zvezdama Granda se rasplakala

- Ja sam mu baka sa majčine strane. On nema ni oca ni majku, ja sam mu jedina podrška. Umrli su mu i otac i majka - rekla je sa knedlom u grlu, nakon čega nije mogla da zaustavi suze.

Bojan se takođe rasplakao, a onda je u jednom trenutku, kada je dobio aplauz podrške, rekao da bira Cecu Ražnatović za mentora.

Tv Pink Printscreen
Bojan Ilievski

Svetlana se borila sa lavinom emocija koje su je obuzele, pokušavajući da progovori i mladiću iz Skoplja poželi dobrodošlicu.

Tv Pink Printscreen
Zvezde Granda

- I Ceci su krenule suze, nije lako, nije jednostavno. Specifična je situacija, ali Bojane vidi „Zvezde Granda“ su jedna velika porodica, prema tome dobio si tu jednu veliku porodicu, mnogo prijatelja, trudi se i čestitamo ti što si prošao u drugi krug – rekao je na samom kraju Saša Popović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike