Nikad viđene fotografije sa venčanja Dragane Mirković i Tonija Bijelića: Ovako su tada izgledali (FOTO)

26.03.2024

19:31

0

Pevačica je jednom prilikom pričala o tome koliko joj je teško palo što njena porodica nije mogla da prisustvuje njihovom najlepšem danu

Nikad viđene fotografije sa venčanja Dragane Mirković i Tonija Bijelića: Ovako su tada izgledali (FOTO)
Dragana Mirković i Toni Bijelić na dan venčanja - Copyright Tv Pink Printscreen/Amidži šou

Dragana Mirković, popularna pevačica, danas se oglasila saopštenjem u kom je otkrila da se razvodi od Tonija Bijelića nakon 24 godine braka. 

Kao što je poznato, njih dvoje venčali 28. septembra 2000. godine, a u braku su dobili dvoje dece - Marka i Manuelu. Dragana je samo jednom prilikom pokazala javno fotografije sa svog venčanja i to u emisiji "Amidži šou", pre sedam godina.

Dragana je, inače, jednom prilikom pričala o tome da njeni roditelji nisu mogli da dođu na njeno venčanje zbog situacije u zemlji, te da su joj jako nedostajali.

- Kada se saznalo, rekla sam: 'Da, tako je' i poslala samo jednu fotografiju na kojoj smo Toni i ja. Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu - pričala je Dragana tada, pa dodala:

ATAImages/Antonio Ahel
Dragana Mirković i Toni Bijelić pred njen februarski koncert u Areni

- Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu... I zbog toga smo imali malo gostiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike