Godinama mi je govoreno da nisam sposobna! Marija Veljković konačno progovorila o razvodu

22.12.2021

08:39

1

Voditeljka „Slagalice” je zbog iskustva koji je doživela svojim obožavateljkama dala savet kako da se postave

Godinama mi je govoreno da nisam sposobna! Marija Veljković konačno progovorila o razvodu
Marija Veljković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nedavno je u javnost isplivala informacija da se voditeljka „Slagalice” Marija Veljković i njen dugogodišnji partner Milan Milovanović razvode. Imali su veliku ljubav iz koje su dobili troje dece, sina Đurađa i ćerki Neve i Rose, ali kako nije sve išlo kako treba odlučili su da se raziđu, a voditeljka je sada, kada su se emocije stišale, po prvi put progovorila o svojim usponima i padovima u ovoj godini. 

Naime, ona je u okviru svog Jutjub kanala svojim pratiteljkama priznala da je zapravo razvod njen najveći uspon, ali i pad. Iako nije baš tako želela da ga imenuje, svi oni koji prate njen dugogodišnji rad i život znaju to. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Ovo je godina kada mi se desio najveći uspon i najveći pad u životu. I to je isti događaj, sigurna sam da znate o čemu pričam. Ne bih mnogo pričala o tome, samo bih navela da mi tek predstoji borba, tek slede rezovi, ali ja moram da ima snage za sve to - bila je iskrena Marija, a onda je otkrila šta ju je navelo da se na ovaj korak odvaži.

- Nemojte da vam neko staje na senku, nemojte da stavljate druge ljude ispred sebe, u bilo kojoj sferi. Cenite sebe i to što jeste, svoje mišljenje i svoju posebnost, i ne verujte kada vam neko kaže da nešto ne možete i da niste sposobni za to. Ja sam shvatila da sve mogu. To vam priča osoba kojoj je to godinama govoreno - rekla je Marija i istakla da bez obzira na to koliko teško bilo, zbog svoje dece nastavlja da gura dalje:

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Oni će gledati kakva sam. Mora da se gura dalje, rolerkoster emocija nastaviće se i u sledećoj godini. Nemojte da vam neko kaže da ne možete, sve možete kakvi god bili. Nisam previše pričala o detaljima, jer još uvek ne mogu, ali biće bolje - završila je Marija svoje obraćanje. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike