Britni Spirs objavila nagu fotografiju iz kade: Fanovi zabrinuti, sumnja se i da joj je nalog hakovan! (FOTO)

28.11.2022

12:28

0

Komentari samo pljušte, a mnogi smatraju da je preterala

Britni Spirs objavila nagu fotografiju iz kade: Fanovi zabrinuti, sumnja se i da joj je nalog hakovan! (FOTO)
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Planetarno popularna pevačica Britni Spirs mesecima unazad intrigija javnost, a nakon što se vratila na Instagram, njene objave su sve skandaloznije. Naime, pevačica je sinoć objavila najšokantniju slika, zbog koje su se mnogi zapitali šta se dešava sa njom.

Na toj fotografiji pevačica je bez odeće, nalazi se u kadi, u više nego eksplicitnoj pozi, a pored slike napisan je šokantan komentar u kojem se aludira na njeno umeće u seksu.

Prizor je šokirao milione njenih pratilaca, iako su navikli na slične ispade Spirsove. Obožavaoci strahuju da neko drugi objavljuje fotografije na pevačicinom profilu. Mnogi su uplašeni za stanje u kojem se nalazi muzička zvezda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

 

''Samo želim da znam da li je dobro. Britni, ako si ti ovo postavila, obrati nam se na storiju i reci da li si okej. Možda da držiš današnje novine ili nešto slično!'', Ko objavljuje ove fotografije? To je pitanje", "Svi znamo kako će se ovo završiti", samo su neki od komentara koji su zapanjeni pratioci pisali, dok drugi misle da je profil hakovan.

Mnogi su udarili i na pevačicino starateljstvo nad sinovima, pa zaključili da je dobro što se zapravo otac Kevin Federlajn brine o njima.

Profimedia
Britni Spirs

Podsetimo, sud je prošle godine oslobodio Britni Spirs, koja je 13 godina bila pod totalnom kontrolom njenog oca koji se pitao o svakom segmentu njenog života.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike