Uprkos negodovanju sinova, Britni nastavlja da objavljuje golišave fotografije: Stigla je još jedna (FOTO)

19.10.2022

15:19

0

Autor: Marija Mitić

S obzirom na to da je obrisala Instagram, sada se oglašava na Tviteru

Uprkos negodovanju sinova, Britni nastavlja da objavljuje golišave fotografije: Stigla je još jedna (FOTO)
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Britni Spirs nastavlja sa objavljivanjem eksplicitnih fotografija na društvenim mrežama, a kako je obrisala Instagram nalog, sada to čini na Tviteru. Naime, ona je pozirala na krevetu, tačnije slikala se u odrazu ogledala, a uz to je dodala i zanimljiv opis.

- Ove nedelje imam premijeru filma ‘Zakonski akt moje p****-  napisala je u opisu fotografije gde je jedva prekrila samo intimne delove.

 

 

Izgleda da Britni ne mari mnogo za mišljenje svojih sinova, koji su nedavno iskazali negativan stav kada su njene objave poput ove u pitanju.

Naime, njen bivši suprug Kevin Federlajn rekao je da su njihovi sinovi odlučili da se ne viđaju sa njom upravo jer objavljuje golišave fotografije i dodao je da ne može ni da zamisli kako je to biti tinejdžer koji mora da ide u školu dok njihova majka objavljuje ovakav sadržaj na svojim društvenim mrežama.

U njenu obranu stao je njen sadašnji suprug Sem Asgari, napisavši na Instagramu:

Profimedia
Britni Spirs i Sem Asgari

- Čak i da ima istine u tome da se njena deca stide izbora svoje majke i što se ponosi svojim telom, ne bi bili prvi tinejdžeri kojima je neprijatno zbog svojih roditelja. Samo prisustvo roditelja može poniziti tinejdžera. Na kraju, ako već nisu, shvatiće da su izbori njihove majke bezopasni i izraz su novopronađene slobode. Nema razloga da budu posramljeni, već bi trebalo da budu ponosni - dodao je Sem. 

Podsetimo, Britni je pre samo nekoliko dana obrisala svoj profil na Instagramu, nakon što je izvređala svog oca pod čijim je starateljstvom bila godinama, a više o tome čitajte OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike