Bivši muž Ivane Šašić nisko udario: Gledao sam je kao ćerku! Pevačica mu bez dlake na jeziku uzvratila

25.11.2022

16:07

0

On ne prestaje da je pominje, a ona ne zna kako da učini da se to desi

Bivši muž Ivane Šašić nisko udario: Gledao sam je kao ćerku! Pevačica mu bez dlake na jeziku uzvratila
Ivana Šašić - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Odnos Ivane Šašić i njenog bivšeg muža Bojana Simića ne prestaje da intrigira javnost otkako su počeli da iznose prljav veš. Tako je danas pevačicin bivši izjavio da je "voli kao ćerku" s obzirom na to da su, kako je rekao, tako i živeli jer nisu imali seksualne odnose!

Ivanu su, naravno, Bojanove reči šokirale, pa se oglasila na ovu temu, te istakla da joj je ogavno da više govori o njemu.

ATAImages/ A.A.
Ivana Šašić i Bojan Simić

- Ju, sačuvaj me Bože, bolje i to nego kao majku. Pošto on voli te starije, edipovac. On je čovek koji ne može da živi bez svoje mame i očigledno traži starije devojke za partnerstvo. Kako je zavoleo ovu što me prevario sa njom kad je ona 14 godina starija od njega? - priča Ivana za Pink.rs i nastavlja:

- Sam je kriv, ja sa njim nisam dve godine, a on zna zašto. Meni je ogavno više da pričam. Ne bih davala nikakve izjave. On je psihopata od kog nisam mogla da se otkačim, od svih pretnji, uvreda, ponižavanja. Mi dve godine ne živimo zajedno, bili smo samo na papiru zajedno. Ne može da priča o pet godina braka, kad je on otišao iz Šapca pre dve godine. Ja nisam mogla da ga se rešim od poruka, poziva, ucenjivanja, pretnji. On ovim samo traži način da me isprovocira.

ATAImages/Milan Maricic
Ivana Šašić

Pevačica je, podsetimo, i pre nekoliko dana udarila na bivšeg muža te otkrila da ju je prevario sa starijom ženom i da nije tačno da je on zapostavio svog sina zbog nje

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike