Jana Todorović u suzama ispraća i 2022. godinu: Guram napred na silu!

24.11.2022

20:05

0

Pevačica se posle porodične tragedije u potpunosti slomila

Jana Todorović u suzama ispraća i 2022. godinu: Guram napred na silu!
Jana Todorović - Copyright Printscreen „Amidži šou"

Jana Todorović je i dalje utučena zbog porodične tragedije koju je doživela. Smrt sestrića Baneta i dan-danas je boli, toliko da i 2022. godinu ispraća u suzama.

Od tada kada je on preminuo, kako objašnjava, više ništa nije isto. Prema sopstvenom priznanju, samo na silu gura dalje.

- Ne daj Bože nikome da se to desi. Bilo je situacija kada smo sestra i ja sedele u kući i svi mi u krugu porodice koji smo bili u žalosti... Naravno, mlad život je bio u pitanju, uz nas su bili prijatelji, porodica i cela familija, ali meni i sestri je bilo njgore - počela je Jana za „Grand", pa dodala da su sestrić i ona bili vezani od samog njegovog rođenja.

„Ne dao Bog nikome..."

- Moja sestra ima još jednu ćerku, ja imam ćerku, moramo da budemo tu za našu decu. Kad ja padnem, ona mene podiže. Kad sestra padne, ja nju. Srce krvari za ceo život, ali to je sudbina. Još jednom kažem, ne dao Bog nikome i 2022. godina mi se nikad ne vratila. Možda on odozgo daje neku snagu da ja sve ovo izdržim. Bilo je situacija, mene najavljuju na nastupu, treba da izađem na binu, pogodi me neka pesma, ja samo obrišem suze i izađem da pevam kao da se ništa nije desilo - kazala je pevačica, pa zaključila rečima:

- Jednostavno, moje srce ne može da izdrži bez njega, ali gura napred na silu.

Jana Todorović, A.A./ ATAImages
 

Podsetimo, Jana je oko tri nedelje posle ovog strašnog događaja prvi put otvorila svoju dušu za 24sedam. Tada, ispričala je šta se tačno odvilo, napominjući kako „ona Banetu nije bila tetka, nego druga majka".

Ispovest možete pročitati na OVOM linku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike