Ima i dvorac, ali vila u Jajincima je njena oaza: Jana za kuću dala 200.000 evra, još toliko uložila u renoviranje (FOTO)

06.07.2022

06:30

4

Samo kovana ograda za sve terase ove trospratne nekretnine vredi bogatstvo, u šta se na licu mesta uverila ekipa 24sedam

Ima i dvorac, ali vila u Jajincima je njena oaza: Jana za kuću dala 200.000 evra, još toliko uložila u renoviranje (FOTO)
kuca jana todorovic foto nevena mijuskovic 55 copy - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/24sedam/NM

Pevačica Jana Todorović jedna je od bogatijih na estradi, a iz tog razloga je logično što poseduje više nekretnina na raznim lokacijama.

Njena porodična baza nalazi se u naselju Jajinci u Beogradu, koju je ekipa 24sedam obišla i uverila se kakva je Jana komšinica.

Prilaz kući potpuno je onemogućen znatiželjnim pogledima, jer je Todorovićeva brinula o privatnosti te je podigla visoku ogradu. Kako smo saznali od komšija, ona je ovu kuću kupila za 200.000 evra, a isto toliko i uložila u nju kada je renovinarala.

24sedam/N.M.
 

- Sve živo su sredili, ta kuća je ranije izgledala potpuno obično - kaže meštatin koga smo sreli na ulici, dodajući da Todoroviće poznaje samo iz viđenja.

Najveći problem kojim se pevačica bavila oko kuće, dodaje ovaj sugrađanin, jeste što je imala problem sa vodom kada pada kiša, pa se jednom desilo da joj je bujica pre nekoliko godina zamalo urušila ogradu. Vremenom su ona i njen suprug Ivan rešili taj problem, ali su, dodaje, "puno para uložili".

Kada je Jana kupila ovu nekretninu u Jajincima, odlučila je da je sredi cakum-pakum, pa je uradila sve od krova, zatim kompletnu unutrašnjost i fasadu. Kuću pevačice krasi lepa kovana ograda, te je sve urađeno s merom i ukusom.

Vila u kojoj uživa sa suprugom i ćerkom, na svakom spratu ima po dve terase, na nekom čak i tri, a dvorištu nije lako prići s obzirom na to da je kuća "opkoljena" raznim zelenilom i zidanom ogradom.

Onako kako je dekorisana pevačicina kuća spolja, tako i unutrašnjost krasi ograda od kovanog gvožđa u hodniku, mermer, brodski pod i brojna ogromna ogledala.

Ono što se može zaklučiti i prema Janinim fotografijama sa Instagrama, njen dom je veoma prostran, te ima posebnu prostoriju i za šminkanje. 

- Janu retko viđamo jer uglavnom automobilom izlazi iz dvorišta, ali nekad stane da popriča s komšijama na kapiji. Ona je vrlo mila žena, a i njen muž kao i ona uvek hoće da pomognu ako im neko traži nešto na zajam za kuću. Viđamo mi dve žene koje im pomažu u kući, isto sve najbolje pričaju o njenoj porodici - rekle su Janine komšije i dodale da je pored pevačicine nekretnine odmah i kuća glumice Danine Jeftić, koja je postala poznata u "Montevideu" kao zanosna konobarica.

Osim trospratne nekretnine, na istom placu nalazi se i pomoćna kuća i travnjak u dvorištu.

Kada smo prolazili, na nekoliko prozora bile su spuštene roletne.

Podsetimo, Jana odlično zarađuje, poznata je po bakšišu, peva na romskim svadbama na kojima se ne štedi, a ima i bogatog svekra. Ona je kupila i stan u Beogradu na vodi, a mediji su prenosili da ih je u elitnom naselju pazarila čak tri. Ocu njenog muža, Sveti Todorović, pripada dvorac u Postbauer-Hengu, u blizini Nirnberga u Nemačkoj, čija je vrednost više miliona evra.

 

 

Kako izgleda Janin dvorac, podsetite se u galeriji ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike