Emina Jahović živi u suvom luksuzu, ali nosi ono što svaka kuća u selu ima: Ovim je „kupila“ sve pratioce (FOTO)

24.11.2022 | 13:24

Iako živi u čistom luksuzu u Instabulu, Srbiju ne zaboravlja

Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Emina Jahović, svoju oazu mira je svila u Instanbulu u luksuznom stanu, gde živi sa sinovima Jamanom i Javuzom, ali zbog prirode posla kojom se bavi i te kako je vezana za Srbiju, a najnovijom objavom je oduševila sve pratioce.

Naime, ona je pokazala kako provodi slobodne dane i uživa u kućnom izdanju van bilo kakvih glamuroznih odevnih kombinacija, frizura i šminke. Bez ikakvog uzdržavanja, ona je sa fanovima podelila fotografiju svojih stopala u naglavcima, papama, ili priglavcima, kako neko voli da kaže. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Iako živi u suvom luksuzu, domovinu ne zaboravlja, a ove vunene pape su oduševile njene pratioce koji su je neprestano obasipali komplimentima.

- „Moje! A večeras, igramo li?", napisala je Jahovićeva uz srpsku zastavu. Na ovakav način pevačica je iz Turske dala podršku srpskoj reprezentaciji koja večeras igra protiv Brazila na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru.

- „Tvoje su sa jagodicama, moderne!“, „Bravo za post!“, „Pazarski“, „Svaka čast“, „Emina najlepsa si, obožavam te volim te i ljubim mnogo. Prizemna si i ne glumis ludilo“ - bili su samo neki od komentara pratilaca.

Podsetimo, Emina nakon razvoda od turskog pevača Mustafe Sandala, i dalje vodi sudske bitke oko alimentacije, a on je nedavno ponovo uplovio u bračne vode - oženio je 20 godina mlađu Melis Sutšurup.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam