Favoriti smo protiv Srbije samo dok ne izađemo na teren: Brazilci strepe od srpskog napada!

24.11.2022

11:16

0

Selektor i kapiten pozivaju na oprez u meču sa orlovima

Favoriti smo protiv Srbije samo dok ne izađemo na teren: Brazilci strepe od srpskog napada!
Tite i Tijago Silva - Copyright MN Press

Fudbaleri Brazila jedan su od glavnih favorita na tekućem Svetskom prvenstvu u Kataru, a Mundijal otvaraju utakmicom sa Srbijom, koja je na programu večeras od 20 sati.

Poznato je koliko je opasan prvi meč na turniru, pa iako su faoviriti u grupi G, Brazilci strahuju pred okršaj sa Srbijom.

Pred ovaj duel selektor Brazila Tite je istakao da njegov tim očekuje težak meč.

- Imali su neke povrede, pratimo ih, vrlo ih poštujemo, siguran sam da će svi biti spremni, ali favoriti smo samo dok ne izađemo na teren. Posebno moramo da obratimo pažnju na njihove ofanzivne karakeristike - izjavio je Tite na konferenciji za medije u Dohi, pa dodao:

- Neću vam reći sastav jer ne želim da otkrivam karte, ali imamo različite opcije. Iz iskustva koje imam sa ovim podnebljem dobra je stvar što imamo pet izmena. To nam daje mogućnost da menjamo ritam tokom utakmice.

Kapiten Brazila Tijago Silva, obećao je da će njegov tim dati sve od sebe.

- Osećamo i verujemo u sebe i sve što smo uradili. U dobroj smo situaciji, svi smo zdravi, verujte u nas i budite sigurni da smo spremni da damo sve od sebe. Izvanredna atmosfera, srećni smo kada smo zajedno, imamo sjajan miks iskusnijih i starijih igrača - rekao je Tijago Silva i istakao da računa na iskustvo svojih saigrača:

- Spreman sam i zahvalan na prilici da budem kapiten Brazila, kao i da budem deo tima u ovim godinama. Moramo da budemo spremni, jer znamo koliko je važna prva utakmica, nikako ne bi bilo dobro da bude nerešeno zbog prolaza u nokaut fazu - naveo je kapiten Brazila.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike