Zorana Mićanović otkrila detalje kupovine stana: Mlada pevačica za godinu dana uspela da zaradi krov nad glavom!

23.11.2022

18:29

1

Ostvarila je svoj san, a sledeći cilj joj je da tati otvori frizerski salon u Šapcu

Zorana Mićanović otkrila detalje kupovine stana: Mlada pevačica za godinu dana uspela da zaradi krov nad glavom!
Zorana Mićanović - Copyright Printscreen Youtube/ GrandmagazinTvGrand

Zorana Mićanović, mlada pevačica iz Šapca proslavila se u muzičkom takmičenju ''Zvezde Granda'', a popularnost je stekla tek nakon što je otpevala svoj debitantski hit singl ''Sikter''. Mnogi je zbog toga zovu i ''Zorana Sikter''.

Mlada pevačica, koju su vršnjaci svojevremeno ismevali, je trenutno jedna od najtraženijih zvezdi ''Granda'', a mnogi je već sada nazivaju ''kraljicom bakšiša'', budući da je rado višen gost na čuvenim romskim svadbama.

Mićanovićeva je odlučila da se iz rodnog Šapca preseli za Beograd, te već mesec dana traži idealnu nekretninu za nastavak života u prestonici. Zbog poslovnih obaveza odlučila je da se preseli, a dok ne dođe do toga, tata je vozi na nastupe. 

Instagram printscreen/zorana_micanovic_official
Zorana Mićanović

Najbitnije joj je da sebi obezbedi krov nad glavom!

Po svemu sudeći sedamnaestogodišnja pevačica dobro zarađuje, a zarađeni novac odlučila je da uloži u nekretninu. Za sada joj se najviše dopada Zemun.

- Svaki slobodan trenutak koristim da pogledam neku od nekretnina. Naporno je gotovo svakodnevno putovati iz Šapca. Znam da bi mnogi moji vršnjaci novac trošili na neke druge stvari, ali je meni za sada najbitnije da ulažem u karijeru, ali i da obezbedim krov nad glavom. Na korak sam da i to ostvarim i neizmerno sam srećna zbog toga - kaže Zorana i nastavlja:

Printscreen Youtube/ GrandmagazinTvGrand
Zorana Mićanović

Kao njena najveća podrška, tata će joj pomoći u pronalasku stana, ali i u opremanju istog.

- U opremanju će mi pomoći tata i maćeha, a naravno da ću njih pitati i za mišljenje kada budem odabrala koji ću kupiti. Kad s tim završim, planiram da uštedim novac i tati otvorim frizerski salon - kaže Zorana Mićanović za ''Kurir''.

Podsetimo, Zorana je nedavno u svojoj ispovesti otkrila da je u odličnim odnosima sa maćehom i da je bila mnogo ljuta jer se nije plasirala u finale pomenutog mušičkog takmičenja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike