Zorana Mićanović o teškim životnim trenucima: Vršnjaci su me ismevali, stalno sam plakala! Zbog ovoga su je osuđivali

22.08.2022

09:59

0

Ona je bila rešena da uspe i dokaže svima ko je i šta je

Zorana Mićanović o teškim životnim trenucima: Vršnjaci su me ismevali, stalno sam plakala! Zbog ovoga su je osuđivali
Zorana Mićanović - Copyright zorana_micanovic_official

Zorana Mićanović se proslavila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a potom i pesmom "Sikter", koja ju je vinula u zvezde. Iako ima samo 17 godina, prošla je u životu kroz mnogo toga.

Sada je otvorila dušu, te pričala o tome da su je vršnjaci ismevali zbog toga što se bavi pevanjem.

Antonio Ahel/ATAImages
Zorana Mićanović

- Moji vršnjaci su me stalno potcenjivali i ismevali, govorili da nikad neću uspeti, da ću uvek biti na nivou kafanske pevačice. To me je jako pogađalo i kad dođem kući, isplačem se u svoja četiri zida, ali nastavim dalje. Rekla sam sebi "Zorana, ti ćeš uspeti i pokazaćeš svima da možeš". Stvorio se u meni inat i sad ću svima pokazati ko sam i šta mogu. Samo želim da pokažem da su pogrešili i da nisu bili ispravni prema meni - ispričala je pevačica i otkrila da se od najranijeg detinjsta susretala sa raznim sabotažama.

Nakon učešća u dečijem šouu "Neki novi klinci", gde je takođe bila osuđivana od strane publike zbog narodnjačkog repertoara, pevačica je stasala i okušala u "Zvezdama Granda", ali ni u ovom takmičenju nije imala punu podršku.

Printscreen Youtube/ GrandmagazinTvGrand
Zorana Mićanović

- Saša mi je dao šansu da prođem jer sam u prvom krugu dobila panik taster, dok sam u drugom dobila svih šest glasova. Nekada mi je nedostajalo da imam veću podršku od članova žirija, hvalili su oni mene, ali više negodovali. Karleuša u par emisija kaže da imam divan glas, a onda promeni priču i kaže da imam seljački glas. Ocenjivali su me u odnosu na to kakav im je dan - kaže Zorana koja je kasnije uspehom dokazala da se trud i upornost isplate. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike