Lepa Lukić se u mladosti odlučila na abortus, zbog karijere koja joj je bila preča: Više nikada nisam mogla da zatrudnim

19.06.2022

15:40

0

Autor: Marija Mitić

Svi su bili mišljenja da je pevačica nerotkinja

Lepa Lukić se u mladosti odlučila na abortus, zbog karijere koja joj je bila preča: Više nikada nisam mogla da zatrudnim
ATAImages/ A.A.

Pevačica Lepa Lukić iza sebe nema naslednike, a u više navrata je javno govorila o tome, te isticala da najviše žali zbog toga. Lepa je sada, međutim, priznala da je zarad karijere lišila sebe potomstva jednom prilikom, kada je ostala u drugom stanju ali i odlučila da abortira.

Nakon toga više nikada nije mogla da zatrudni. 

ATAImages/ A.A.
Lepa Lukić

- Ja sam se u mladosti svega odrekla da bih pevala, nisam ja nerotkinja. Prvo dete sam abortirala zbog karijere. Bila sam mlada! Kasnije više nikad nisam mogla da zatrudnim - rekla je Lepa i dodala da bez obzira na to što nema svoje dete, ipak ima nekoga za koga bi dala sve:

- Imam ja svog bratanca, unuku i unuka od rođenog bratanca za koje bih sve dala, čak i život. Njima pomažem uvek i kupujem im šta god im treba - iskreno je ispričala Lepa za Svet.

Pevačica je, inače, u više navrata govorila o tome koliko joj teško pada samoća, kao i da je najčešće u svom domu sa ljubimcem.

Lepa Lukić ,,Sceniranje” screenshot
Lepa Lukić

- Ja baš ne spavam mnogo, zujim, idem i sad čak tražim društvo, neću da samujem, jednostavno ne trpim samoću. Volim kada sam u društvu. Idem da se družim sa mladima, šta da radim ja kod kuće u četiri zida, nemam ni decu, ni unučiće da se savijam oko njih, imam samo mačku u kući - rekla je ranije za domaće medije.

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti