Ovo su „OnliFens" milioneri! Dabovićeva na udaru, a u odnosu na njih je „sitna riba"! (FOTO)

19.11.2022

12:50

0

Proslavljena košarkašica na ovoj platformi sada uzima oko 60.000 evra, dok njene kolege sa strane scene uzimaju milione

Ovo su „OnliFens" milioneri! Dabovićeva na udaru, a u odnosu na njih je „sitna riba"! (FOTO)
Blek Čajna, Tajga, Kardi Bi - Copyright 24sedam/Profimedia/Pexels

Milica Dabović, naša proslavljena košarkasica, prema pisanjima medija uveliko od „OnliFensa" zarađuje 60.000 dolara mesečno, dok „preko bare" brojne poznate ličnosti „uzimaju" čak i milione

Tekovina savremenog doba je internet iz koga je kasnije proisteklo na desetine, ako ne i stotine prilika za zaradu kako običnog čoveka, tako i poznatih i slavnih. „OnliFens", britanska internet senzacija nastala je 2016. godine kao platforma za plasiranje foto i video sadržaja koja funkcioniše po principu - plati i gledaj.

Poslednjih dana, na ovaj kontroverzni sajt kod nas je pažnju privukao dolazak nekadašnje representativke. Interesantno je da se u medijima pojavila informacija da je Milica za samo 15 dana već prikupila ozbiljan broj sledbenika, koji broji više od 4.000. Što znači da već sada, iako je nova, zarađuje 60.000 dolara na mesečnom nivou, budući da je pretplata na njen profil 15 dolara po osobi.

U nastavku pročitajte koje su strane zvezde na listi onih sa najvećom zaradom, a po ugledu na koje je, u neku ruku, Dabovićeva pronašla svoj novi način zarade. 

Na tronu najplaćenijih „OnliFens" kontent kreatora je Blek Čajna. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blac Chyna 💋 (@blacchyna)

 

Nekadašnja striptizeta, rijaliti zvezda, ali i majka deteta Roba Kardašijana, koju na Instagramu prati 16 miliona ljudi, zarađuje više od 20 miliona dolara mesečno. 

Na drugom mestu najbogatijih je Bela Torn.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne)

 

Američka glumica i pevačica pridružila se ovoj mreži 2019. godine i plasiranjem različitog sadržaja mesečno zaradi više od 12 miliona dolara. Privukla je pažnju kao osoba koja je već prvog dana inkasirala više od milion dolara.

Treća je skandalozna Kardi Bi. Iako je objavila sadržaj svega šest puta, to je bilo dovoljno da ova Gremijem nagrađivana reperka prikupi više od 81 milion pratilaca, što ju je automatski plasiralo na listu najplaćenijih „OnliFens" naloga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 

Reper Tajga godinama privlači pažnju javnosti. Njega prati više od 20 miliona ljudi koji su bili spremni da plate mesečnu pretplatu u iznosu od 20 dolara, zahvaljujući čemu se bivši dečko Kajli Džener našao u društvu najbogatijih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T-Raww (@tyga)

 

Mesto broj pet zauzela je Mia Kalifa. Libansko američku p*rno glumicu prati više od 22,7 miliona ljudi, a da bi ste pristupili eksplicitnom sadržaju ove dvadesetdevetogodišnjakinje potrebno vam je 12,99 dolara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia K. (@miakhalifa)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike