Sin harmonikaša u „Zvezdama Granda" prošao kao bos po trnju: Sanjao sam o toj sceni, da bi se pričalo da mi je takmičenje namešteno?!

02.11.2022

23:31

0

Čak i njegov otac nije bio za to da se on takmiči, ali želja je pobedila

Sin harmonikaša u „Zvezdama Granda" prošao kao bos po trnju: Sanjao sam o toj sceni, da bi se pričalo da mi je takmičenje namešteno?!
Marko Gačić - Copyright Instagram screenshot / marko.gacic

Marko Gačić je stekao ogromnu popularnost kao učesnik talent-šoua „Zvezde Granda". I danas, on važi za jednog od najtraženijih pevača, a što se takmičenja tiče - opet bi se prijavio, kada se seti dana koje je proveo tamo.

Međutim, nije mu baš sve „teklo kao voda".

- Voleo bih malo da se vratim u to vreme kada sam počinjao. Jeste to i trema i stres, ali mi je zaista sve ostalo u lepom sećanju. Ponosan sam što sam bio u ovom takmičenju, mislim da je uz „Zvezde Granda" sve mnogo lakše – počeo je svoju priču sin harmonikaša Mikice Gačića koji je, inače, već godinama deo „Grandove" produkcije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Gacic (@marko.gacic)

 

Kada mu je saopštio da želi u ovaj šou, pak, imali su neke nesuglasice.

„Nije on bio za to..."

- U tom trenutku kada sam se takmičio, ime mog oca mi je bila otežavajuća okolnost, imao sam možda veću tenziju zbog toga. Neki komentari su tada bili da je to što sam ja u takmičenju namešteno, ali to nije bilo tačno. Čak, moj otac u tom trenutku nije bio za to da se ja takmičim, smatrao je da nisam dovoljno sazreo ni pevački ni što se posla tiče, obzirom da sam jako mlad krenuo u sve to. Ja sam još kao dete pratio „Zvezde Granda“ i želja mi je bila da zapevam jednog dana na toj sceni, to finale mi je bio uvek neostvarena želje. Uvek se rado prisetim tih dana takičenja i ponovo bih se prijavio – iskren je bio za „Grand" Marko, koji je poznatom tati svakako pokazao da nije pogrešio što se prijavio.

Dodatnu popularnost stekao je kada se oženio koleginicom Gogom Gačić. Oni važe za jedan od najskadnijih parova na našoj sceni. Kada je Goga nedavno objavila novu pesmu, izabranik joj je bio jedan od glavnih aktera u spotu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Gacic (@marko.gacic)

 

- To je bila njena ideja, ja sam odmah prihvatio kada mi je to predložila. Bilo je tu i dosta naših kolega, pa sam onda i ja odlučio da budem u spotu. Mi smo jedno drugom najveća podrška i u poslu, ali i privatno, uživamo u braku i to je najvažnije – zaključio je Gačić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike