Nisu morale kod plastičara: Ove pevačice mogu da se pohvale prirodnim dekolteom (FOTO)

09.07.2022

17:29

0

Privlače pažnju gde god da se pojave

Nisu morale kod plastičara: Ove pevačice mogu da se pohvale prirodnim dekolteom (FOTO)
jana todorovic, goca trzan, seka aleksic - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Godinama unazad kod naših pevačica bilo je popularno da ugrađuju silikone u grudi, kako bi imale veći dekolte. I u tome nema ništa loše. No, neke od njih su bile "srećnije" od drugih, pa su mogle da se diče bujnim poprsjem koje im je priroda dala.

Jana Todorović

Jana definitivno zauzima prvo mesto kada je reč o veličini prirodnih grudi. Ona nije skrivala i da je zbog bujnog poprsja imala i zdravstvene probleme, pa je čak razmišljala da ode na smanjivanje.

G. G./ATAImages
Jana Todorović

Seka Aleksić

Ako je neko voleo da se pohvali svojom genetikom, to je Seka Aleksić. Za nju su čak neki mislili i da je uradila silikone u grudima, što je demantovala. No, za razliku od njene dobre prijateljice Jane, nije pomišljala da smanji veličinu.

Foto: Andreja Damnjanović
Seka Aleksić

Goca Tržan

Pevačica voli da ističe svoje poprsje, ali je nedavno priznala da joj nije lako što je prirodno obdarena, pa je čak otišla u krajnost. Ona je napisala da zavidi ženama s malim grudima.

- Ponekad baš zavidim ženama s malim grudima. Eto, rekla sam. Ali stvarno, žene s malim grudima nemaju pojma koliko su srećne - iskrena je bila i priznala da joj je često problem da nađe odgovarajući kupaći kostim.

Antonio Ahel/ATAImages
Goca Tržan

Viki Miljković

U muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" neretko smo mogli da vidimo da Viki ističe svoj dekolte, pa se i za nju komentarisalo da je ugradila silikone. No, ona je to oštro demantovala.

- To komentarišu godinama unazad, kao da zaborave šta se desilo prethodno i kolike su mi grudi bile pre. Ja moram da kažem da su moje grudi takve kakve jesu, odnosno prirodne. Ja nisam ugrađivala silikone - rekla je nedavno ona.

Antonio Ahel/ATAImages
Viki Miljković

Milica Pavlović

Iako možda nije dobila prirodno onoliko koliko njene ranije pomenute koleginice, Milica je volela da istakne svoj dekolte. Zbog jedne fotografije su čak neki pomislili da je posetila plastičara, ali je to demantovala.

Antonio Ahel/ATAImages
Milica Pavlović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike