Frizura kao šlem! Kaja Ostojić snimkom od pre trideset godina nasmejala sve (VIDEO)

28.09.2022

21:40

2

Pevačica je pokazala kako je izgledala kada je imala četiri godine

Frizura kao šlem! Kaja Ostojić snimkom od pre trideset godina nasmejala sve (VIDEO)
kaja-ostojic-22 censored - Copyright Printscreen „Amidži šou"

Katarina Ostojić, poznatija pod umetničkim imenom kao Kaja, od malih nogu je znala da će se baviti muzikom. Iako je njen prvi studijski snimak nastao kada je imala samo jedanaest godina, postoji i jedan koji je nastao u njenom porodičnom domu kada je imala samo četiri godine.

Lavina pozitivnih emocija je obuzela pevačicu kada se prisetila tog trenutka, a ono što joj se ponajmanje dopalo jeste tada, popularna - „pečurka“ frizura. 

Instagram screenshot / kaya_ostojic
Katarina Kaja Ostojić

 

- E ovo sam morala da podelim sa vama, da se i vi smejete danas. Snimak star skoro trideset godina, ovde sam imala nepune četiri godine. Ovaj dragoceni momenat zabeležio je tata. A frizura kao šlem, zašto majko? - napisala je pevačica u šaljivo, dok se njenim pratiocima ipak dopala njena frizura, ali i glas.

- „Ovo je toliko slatko“, „Pretalentovano i preslatko dete“, „U prelepu ženu si izrasla“, „Medena“, „Koliko ćerka liči na tebe“, „Prelepa uspomena“, „Talenat se odmah prepoznao“ - samo su neke od reakcija korisnika Instagrama.

Instagram screenshot / kaya_ostojic
Katarina Kaja Ostojić

 

Podsetimo, Kaja je sa samo devetnaest godina postala majka zbog čega je karijeru stavila na stend baj i posvetila se odgajanju naslednice, ali već 2004. godine se na estradnu scenu vratila učešćem na festivalu "Sunčane skale" gde je osvojila 6. mesto na večeri novih zvezda.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike