Cveta Majtanović danas ovako izgleda: Njen hit su svi pevali, a ona se povukla i posvetila obrazovanju!

17.11.2022

17:57

0

Pobednica Idola je posle nekoliko godina bavljenja muzikom okačila mikrofon o klin

Cveta Majtanović danas ovako izgleda: Njen hit su svi pevali, a ona se povukla i posvetila obrazovanju!
Copyright Youtube Screenshot/BK Telecom

Novosađanka Cveta Majtanović osvojila je publiku 2003. godine, kada se pojavila u tadašnjem popularnom muzičkom takmičenju "Idol". Imala je zapažene nastupe i sasvim očekivano odnela pobedu, a onda je usledio još jedan veliku uspeh.

Cveta je, naime, snimila pesmu "Nisam ista" koja postaje nenormalno slušana, pa je proglašena za hit godine u Srbiji! Pevačica je snimila i album "Pogledaj u sutra", a onda se takmičila i na Beoviziji, gde je zauzela peto mesto. Međutim, tada se sve menja.

Youtube Screenshot/BK Telecom
Cveta Majtanović

Pevačici su predviđali blistavu muzičku karijeru, ali je ona odlučila da se povuče i posveti obrazovanju. Završila je master studije iz oblasti inženjerstva i menadžmenta na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, a danas radi kao istraživač na Univerzitetu u Trentu u Italiji.

U jednom od retkih intervjua koje je dala pošto se povukla sa scene, otkrila je da li bi se ponovo prijavila na neko muzičko takmičenje.

- Nedavno sam naišla na Fejsbuk status u kom se jedna osoba pohvalila svojim dosadašnjim učešćima: 3K DUR, Beovizija, Operacija Trijumf, Prvi glas Srbije, X faktor, pitajući se šta je sledeće. Moja prva reakcija bila je: "A da odustaneš?" To je ujedno i moj komentar po pitanju toga - rekla je svojevremeno Cveta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike