Popularni Baća o frizuri u "Južnom vetru": Izgledam čudno, jedva čekam da se ošišam! (FOTO)

10.10.2020

17:25 >> 18:08

0

Miodrag Radonjić ispod kačketa krije frizuru, kojom će se gledaocima predstaviti u novoj sezoni serije

Popularni Baća o frizuri u "Južnom vetru": Izgledam čudno, jedva čekam da se ošišam! (FOTO)
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Svi željno iščekuju da vide nastavak serije “Južni vetar”, ali i transformaciju popularnog Baće, koga tumači Miodrag Radonjić.

Glumac je, gostujući na TV Prva, pokazao kakvu će frizuru imati u predstojećim epizodama, a zatim skinuo kačketi kojim krije kosu. Radonjić je rekao da se nije identifikovao sa ulogom Baće, a zatim dodao da mu se ta frizura koju trenutno nosi zbog uloge, nimalo ne dopada.

– Meni privatno ovo ne stoji, ali je za taj lik odlično jer prati njegov stajling. Međutim, sebi izgledam čudno i čim završimo snimanje ću da se ošišam, samo mi je briga da li će mi porasti kosa za sledeću ulogu što spremam. Treba uskoro da počnem sa snimanjem “Ubica” i tu imam svoju prirodnu boju kose, ali malo dužu, pa se nadam da će porasti – istakao je Radonjić. On je dodao da očekuje da će u karijeri imati još neku ulogu, koja će Baću zbaciti s trona.

Miodrag Radonjić Prva TV printscreen

– Pre svega to je samo moja uloga, nisam se identifikovao sa tim junakom privatno. To jeste najupečatljviija moja uloga do sada u karijeri, ali radom i razvojem na sebi mislim da ću odigrati sutra neku drugu koja će biti primat u tom nekom trenutku. Mada ne bih voleo da bacim senku na Baću, ali mislim da je to put svakog glumca, da u uspešnoj karijeri do kraja života može da izdvoji tih četiri, pet uloga koje su ga obeležile – kaže glumac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: TV Prva

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike