Kažu da joj je sin ovog biznismena kupio „roleks"! Zorannah izvadila račune: Otkrila i šta je jedino dobila od tog bivšeg! (FOTO)

20.10.2022

06:55

0

Blogerka objašnjava kako ona nije ta koja je od izvesnog mladića dobila skupoceni sat

Kažu da joj je sin ovog biznismena kupio „roleks"! Zorannah izvadila račune: Otkrila i šta je jedino dobila od tog bivšeg! (FOTO)
mona_03032020_0020 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, svoje izabranike uglavnom krije od javnosti. Ipak, pre oko tri godine, kada su se pojavile njene fotografije s Mateom Šarićem, rešila je da tu vezu, na neki način, prizna.

Zorana Jovanović i Mateo Šarić, Instagram screenshot / zorannah
 

On je, inače, sin hrvatskog biznismena Marijana koji je u fokus dospeo zbog navodne veze sa starletom Ivom Grgurić koja je odnela pobedu u trećoj sezoni domaćeg rijaliti formata.

Marijan Šarić, Facebook screenshot
 

Mateo je i vlasnik jednog od najpopularnijih klubova u Zagrebu, gde su redovno nastupali i naši estradnjaci. Sa Zoranom je, pišu domaći mediji, bio nekoliko meseci, a njegov otac isto tvrdi da joj je njegov naslednik poklonio „roleks", sa čime se blogerka nikako ne bi složila.

- Sećam se ja te Zorane dobro. Ona je bila s mojim sinom u Zagrebu. Tu su se najčešće viđali. Dolazila je stalno, kupio joj je i „roleks" neki. Puno bih toga imao da kažem. Prefarbana je i ona dosta. Jednom sam ih sreo u kafiću, došao sam nakratko i pozdravio ih, pa se vratio za svoj sto. Zgodna je bila cura na prvi pogled, okej je. Nisam ja nešto tu puno pričao s njom. Meni je svejedno ko će mi biti snaja, koju moj sin izabere, meni je dobra. Bez obzira na nacionalnost i veru - kazao je „Kuriru" Marjan, dok Zorannah, a druge strane, tvrdi upravo suprotno, a za to je na svom Instagramu iznela i pojedine dokaze.

Zorana Jovanović, Instagram screenshot / zorannah
 

- ...Od Matea sam jedino dobila nesanicu i naočare za sunce za rođendan. „Roleks" sam kupila sama sebi za trideseti, godinu dana nakon što gospodin i ja više nismo bili zajedno. Pomešali ste me sa drugom Mateovom bivšom devojkom - istakla je bila, dok priča da je do njihovog raskida došlo pošto ga je prevarila s teniserom Damirom Džumhurom nastavlja da je prati, prema pojedinim medijima.

- Ne znam ko kupuje nekome „roleks" godinu dana nakon raskida - nasmejale su blogerku gradske priče.

Zorana Jovanović, Instagram screenshot / zorannah
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike