Luna ponovo kod plastičnog hirurga: Evo šta je sada korigovala (FOTO)

10.09.2022

10:44

1

Autor: Marija Mitić

Đoganijeva bez problema obelodanjuje u javnosti sve svoje estetske zahvate

Luna ponovo kod plastičnog hirurga: Evo šta je sada korigovala (FOTO)
luna djogani ata - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Poznato je da se Luna Đogani nekoliko puta do sada podvrgla estetskim korekcijama, o kojima nema problem da govori javno. Ona je uvećala grudi i usne, i smanjila nos, a ovoga puta je još jednom pokazala da je otišla na ulepšavanje, a u pitanju je tretman botoksom.

Iako je mlada, Luna je odlučila da sanira bore na predelu čela pa se tako opredelila za "baby botoks" koji je inače tretman za nešto mlađu kožu i saniranje sitnih, finih bora. Ceo proces Đoganijeva je pokazala na Instagramu, još jednom pokazavši da nema problem da javno prizna da odlazi na estetske zahvate, kao i šta koriguje.

Luna se tokom tretmana smešila, i kako deluje prošlo je sve bez bola i problema.

Podsećanja radi, ćerka poznatih densera je nedavno operisala dojku, zbog kvržice koju je primetila, a koju su joj doktori savetovali da ukolini.

- Doktorka mi je našla promenu. Rekla je da to ne mora da bude loše, ali da može da bude nešto što mora da se prati. Išla sam na biopsiju i tu se pokazalo da mi je promena benigna. To je tumor, ali benigni, pronađen je na levoj dojci. To kroz godine može da se promeni i ode na drugu stranu, neću da izgovorim. Htela sam odmah to da odstranim i ne razmišljam, nema potrebe da se čeka. Odmah sam se čula sa hirurgom, on je rekao da to treba da se odstrani, odradila sam sve analize, otišla i trajalo je sat i po. Probudila sam se i bila sam okej - ispričala je Luna ranije odnosno, nakon operacije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike