Bleda i bez šminke: Milica Pavlović očajna, novom objavom zabrinula fanove! (VIDEO)

15.11.2022

14:58

2

Pevačica jedva postiže da završi sve poslovne obaveze, a sada se javno požalila

Bleda i bez šminke: Milica Pavlović očajna, novom objavom zabrinula fanove! (VIDEO)
Milica Pavlović - Copyright G.G./ATAImages

Milica Pavlović poslednjim albumom napravila je pometnju na javnoj sceni, a spekuliše se da je uložila preko trista hiljada evra. Pevačica se našla na meti brojnih koleginica, a oko prava na pesmu ''Provereno'' se sukobila i sa Anom Nikolić, koja pomenutu pesmu i dalje izvodi kao svoju. Milica je pravdu potražila na sudu, a epilog se čeka.

Pavlovićevoj je ova godina više nego turbulentna, jer su joj se dogodile i najlepše stvari u karijeri, ali i najveći životni lomovi usled gubitka bake Rade, koja ju je odgajila, u Gornjem Bunibrodu nadomak Leskovca.

Pevačica se sada oglasila na svom Instagramu i zabrinula sve pratioce. Naime, Milica se sa peškirom preko glave požalila na privatne stvari i umor, a svi su primetili da je bleda. Bez šminke i umorna od leta, priznala je da jedva završava sve obaveze koje je čekaju. Nedavno se dotakla i svog ljubavnog života, pa otkrila da joj se udvaraju samo teški promašaji.

- Ljudi moji, da podelim sa vama delić svog života. Sletela sam pre dva sata u Beograd, otišla do stana, okupala se, ostavila dva puna kofera nasred sobe, garderoba mi je ostala svuda po podu. Kada sam otvorila treći, nisam znala šta me je snašlo. Da li da uđem u kofer, da se zatvorim i nestanem ili da se uhvatim u koštac sa tim. Na sve to sam jurila stajlinge za snimanja, jurila hiljadu stvari. Treba mi mnogo više od dvadeset i četiri sata dnevno da obavim sve što zamislim. Ukoliko pomislite da ste vi umorni, pogledajte ove moje klipove više puta i recite sebi da ste dobro prošli - istakla je Pavlovićeva na Instagramu.

Podsetimo, Milica Pavlović će 23. novembra održati koncert u Dubaiju u okviru srpske fan zone za sve navijače i tako podržati naše orlove.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike