„Udvaraju mi se samo teški promašaji!" Pavlovićeva bacila sve karte na sto: Isti su kao moji bivši!

08.11.2022

09:47

1

Pevačica je maksimalno fokusirana na posao, dok na privatnom planu - strpljivo čeka da se pojavi neko vredan pomena

„Udvaraju mi se samo teški promašaji!" Pavlovićeva bacila sve karte na sto: Isti su kao moji bivši!
Milica Pavlović - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Milica Pavlović je nedavno zajedno sa koleginicom Jelenom Karleušom izvela na jednom prestoničkom događaju svoju sada već dobro poznatu pesmu „Provereno", oko koje se bila podigla ogromna prašina. Pevačice su uživale na sceni i napravile su takav šou da su mnogi oni koji priželjkuju da njih dve naprave i duet.

- Obožavam Jeleninu energiju. Privatno smo u fenomenalnim odnosima. Cenimo se međusobno, jer smo borbene i obožavamo svoj posao. Novac nam nikad nije bio prioritet. Potreban nam je samo da bismo uložili u sve ono što vidite. Uživala sam. Super smo se zabavile definitivno - počela je Milica u razgovoru s „Kurirom", pa nastavila o tome kako veruje da će „Provereno" još dugo biti veliki hit.

Milica Pavlović, ATAImages/Amir Hamzagić
 

- Skromno mogu da kažem da „Provereno" nije samo hit godine, već da će ostati. Strah nemam. On samo parališe čoveka. Ne plašim se nikoga sem Boga. Opet pravim konceptualni album, pravim nešto novo. Neću sigurno ponavljati nijedan vajb sa ovog albuma kao što mnoge moje kolege rade i idu na siguricu. To me je odvojilo od mnogih, jer sam se uvek trudila da prevaziđem sebe.

Po pitanju saradnje sa Karleušom, sigurna je da bi bilo sjajno.

- Znam da njeni i moji fanovi to željno priželjkuju. A i vi mediji, jer bi to bio pravi vizuelno-muzički spektakl. Za dve lavice prvo neko mora da napravi pesmu - tu je melodija, pa tekst, pa vizuelni deo. Potrebna je ogromna posvećenost. Ko zna, mi kad se čujemo, sve je moguće - zaintrigirala je ona.

Sa druge strane, dotakavši se svoje privatnosti, tvrdi da se još nije pojavio neko i ukrao joj svu pažnju.

- Hajde, čekaćemo da se pojavi neko, pa ćemo pričati na tu temu... Napravićemo neku audiciju gde ćemo da stavimo frajere, pa ćeš sam videti kako se oni use*u ispred mene - istakla je ona pričajući o svojim udvaračima, pa dodala:

- Ja mogu samo o promašajima da ti pričam. Ništa pametno. Da ima nešto pametno, taj bi bio sa mnom. Svi muškarci koji mi se udvaraju teški su promašaj! A i moji bivši su svi bili neki promašaji (smeh). Svi su oni dobri momci i piju sad viski.

U susret 2023. godini, Pavlovićeva je otkrila i svoje želje.

- Da su svi oko mene živi i zdravi. Još jednu seriju fenomenalnih koncerata kao što je bilo ove godine. Novi album. Imam velike planove - naglasila je pa zaključila rečima da ne bi još pominjala nikakvu Arenu, sve dok do tako nečeg i ne dođe.

Milica Pavlović, ATAImages/Amir Hamzagić
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike