Andrija Milošević zgranut vešću o pretučenoj devojci u Novom Pazaru: Mnogo je zla među ljudima! (FOTO)

14.11.2022

11:06

0

Glumac nije i jedina poznata ličnost koja je odreagovala na strašno nasilje

Andrija Milošević zgranut vešću o pretučenoj devojci u Novom Pazaru: Mnogo je zla među ljudima! (FOTO)
Andrija Milošević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Andrija Milošević gotovo da je zanemeo pošto se saznao za nasilje koje se odvilo u Novom Pazaru nad mladom dostavljačicom hrane. Poput još nekih poznatih ličnosti, preneo je na svoje Instagram „storije" snimak uplakane devojke koja govori o batinama koje je doživela, pa zatim poručio:

- Mnogo je zla među ljudima. Moramo pomoći jedni drugima.

Podsetimo, policija Novog Pazara privela je dvadesetdvogodišnjeg muškarca zbog osnovane sumnje da je pre četiri dana pretukao radnicu dostave hrane. Ona je, inače, ispričala kako ne zna koji bi mogao da bude razlog zašto ju je taj muškarac pretukao.

- Ulica je bila mračna, nisam ga dobro videla. Kada smo se sreli, rekla sam mu da ga zbog mraka nisam videla. On je počeo sa odgovara arogantno, nervozno, nakon toga me je udario pesnicom u predelu glave, od čega sam pala sa bicikla - objasnila je bila Nezrina, pa dodala da je najviše boli to što je nasilnik njen sugrađanin.

- On je nakon mog pada nastavio da me udara, sve dok nisam rekla: „Stani, ja sam žensko". Nije prestao. Mogao je i oko da mi istera, ne bi me bolelo kao što me boli činjenica da je on deo našeg naroda. Da je možda moj komšija, rođak... To me najviše boli - zaključila je nesrećna devojka.

Instagram screenshot / andrijamilosevic_official
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike