Dostavljačica hrane pretučena u Novom Pazaru! Dok mu nisam rekla: "Ja sam žensko, stani", nije prestao da me udara (VIDEO)

11.11.2022

08:24

0

Autor: M. B.

Nezrina je ispričala da je ulica u kojoj se susrela sa muškarcem bila mračna i da ga nije videla

Dostavljačica hrane pretučena u Novom Pazaru! Dok mu nisam rekla: "Ja sam žensko, stani", nije prestao da me udara (VIDEO)
Dostavljač hrane - ilustracija - Copyright Pixabay

Dostavljačica hrane napadnuta je noćas u Novom Pazaru od strane muškarca sa kojim se, kako je rekla, susrela u jednoj ulici. On je, prema njenim rečima, počeo da je udara pesnicom, zbog čega je pala sa bicikla.

Nezrina kaže da se sa muškarcem susrela u ulici koja je bila mračna.

- Ulica je bila malo zamračena, lice mu nisam videla. Kad smo se sreli i kad sam mu rekla "Nisam te videla, bio si u mraku", on je počeo nešto arogantno da mi govori, nervozno - kaže ona i dodaje da se ne seća šta se potom tačno desilo.

- Posle toga sam dobila jak udarac pesnicom u lice i pala sam sa bicikla - kaže ona.

 

 

Nikakav konflikt nije prethodio ovom incidentu, dodaje.

- Apsolutno nikakvu uvredu mu nisam uputila, apsolutno nikakve ružne reči. Uhvatio me je prvo za kapu...posle toga sam dobila jak udarac pesnicom u lice, pala sam sa bicikla - kaže ona za medije.

Dodaje da sve dok nije podigla ruke da zaštiti lice i rekla "Ja sam ženko, stani", nije prestajao da je udara.

Ona se javila Hitnoj službi nakon čega je usmerena na hirurško odeljenje, kako bi se ustanovile povrede koje ima.

- Imam malo jači udarac u glavu, udarac u kuk, snimila sam ta dva dela - kaže Nezrina ne uspevajući da zadrži suze.

Kako saznaje 24sedam, osumnjičeni za napad, muškarac (32) dao je izjavu u policiji nakon događaja. Prema našim informacijama, povrede koje je Nezrina zadobila okarakterisane su kao lake. Ukoliko bude to želela, Nezrina će morati muškarca da goni po privatnoj tužbi.

Inače, nedavno se na društvenim mrežama pojavio i snimak matretiranja kurira koji je uznemirio javnost u Srbiji. Besan zbog kašnjenja paketa, čovek je kuriru priredio krajnje neprijatnu scenu, a sve je emitovao uživo. Između ostalog, govorio mu je da je "zreo za dandaru" a, sudeći po snimku, odbio je i da mu plati ceo iznos. Snimak je naknadno objavila stranica 192.rs, a u opisu istog napisano je sledeće:

"Mangupčić Lazar Amidžić Kengur sa TikToka, maltretira kurira i preti mu batinama, pa od njega iznuđuje novac. Sve to kači na TikTok. Da li će nadležni da reaguju na ovo nasilje?".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike