Smuvao sam Severinu za pet minuta! Gledao sam njen kućni snimak: To ima skoro svaka devojka

13.11.2022

21:36

3

Biznismen je istakao da je sve počelo zbog neke vrste izazova koju mu je postavila prijateljica

Smuvao sam Severinu za pet minuta! Gledao sam njen kućni snimak: To ima skoro svaka devojka
Milan Popović - Copyright Printscreen /Kurir TV

Biznsimen Milan Popović se prisetio kako je proteklo njegovo upoznavanje, sa sada, bivšom partnerkom Severinom Vučković sa kojom ima sina Aleksandra. 

Kako je istakao, uspeo je da je osvoji za samo pet minuta i to zbog neke vrste izazova od kapetana broda, ali o detaljima nije želeo da priča.

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images
Milan Popović, Severina Vučković

- Bio sam u Budvi, na brodu i razgovarao sam telefonom sa nekom drugom hrvatskom pevačicom. Uglavnom, imao sam devojku Miju, kapetana broda koja je bila veliki zafrkant i koja je znala sa kim pričam. Kada sam završio razgovor, došla je ona kod mene i rekla mi: "lako je tebi da pričaš sa njom, ali 'ajde smuvaj Severinu". Ja na to kažem da mi treba samo pet minuta da je smuvam. Tako se i desilo. Bilo je tih nekih slučajnosti koje su dovele do našeg upoznavanja i našeg odnosa - rekao je Popović.

Bez ikakvog ustručavanja, Milan je otkrio da je znao za kućni snimak pevačice, koji je kako kaže, i sam gledao. 

printscreen/kurir tv
Milan Popović

- Imao sam dva kluba u Moskvi i jedan u Majamiju, samim tim sam upoznao mnogo žena, koje i dalje poznajem i svaka od njih ima neki kućni video. Jedina je razlika jer je ova izašla u javnost, a ostale nisu. Znao sam za Severinin snimak, gledao sam ga kao i svi, samo se ne sećam gde. To ne bih stavio kao manu nekome, tvrdim da skoro svaka devojka ima neki kućni video - rekao je Popović u emisiji „Sceniranje“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike