Popović bez dlake na jeziku o Severini, njihovim susretima na sudu, pa obračunu sestara Vučković: Bićemo mi i gore!

03.09.2022

14:16

4

Pevačicin nekadašnji izabranik smatra da samo vreme ništa neće moći da ispravi, već da je struka njihova slamka spasa

Popović bez dlake na jeziku o Severini, njihovim susretima na sudu, pa obračunu sestara Vučković: Bićemo mi i gore!
milan_popovic - Copyright Milan Popović, jutarnji program TV Happy

Pošto su u javnost isplivali detalji sukoba pevačice Severine i njene sestre Marijane, te njihovog fizičkog obračuna, štampu ponovo pune i razni napisi o njenom odnosu s bivšim izabranikom Milanom Popovićem s kojim je dobila sina Aleksandra. Razlog zašto je - to što je njena sestra posle drame počela da pominje razne nesuglasice nekadašnjih partnera, pa i supruga Igora Kojića.

Izjavila je kako je Vučkovićeva fizički napadala i njih i, zato je Popović rešio da za „Dnevno.hr" progovori o svemu, pa i između ostalog napomene kako im „nema spasa sve dok se ne umeša struka". Upitan najpre da li mu je žao što je sa Severinom bilo šta imao, odgovorio je:  

- Ja sam vernik i sve što se događa u našim životima shvatam kao jedno iskustvo, lekciju koja je u svakom slučaju korisna za naš dalji život. Tako isto i ovu vezu smatram kao jedno korisno iskustvo, kakvo god da je bilo i iz toga sam mnogo naučio i kasnije mi se u životu mnogo lepih stvari događa zahvaljujući tom iskustvu.

Zatim, dotakavši se i pojedinih napisa da se o svom životu savetuje s raznim vračarama, te da je kuću sagradio na poseban način, rekao je:

- To su insinuacije Severininog pi-ar tima koji na sve moguće načine pokušava da od mene napravi čudaka, nenormalnog čoveka, fanatika, a nisu svesni toga da time samo Severini nanose veću štetu. Ali, doći će i taj dan kad ću moći da govorim o svim tim vradžbinama i svemu tome što Severina redovno radi, a što upravo govori suprotno od ovog što njen pi-ar tim pokušava da predstavi.

Međutim, nije se tu i zaustavio kada je ova tema u pitanju.

- Ako vas zanima šta je feng šui koji praktikujem, a koji mnogi u svetu praktikuju, to je nešto što se nikako ne kosi s religijom. To je način na koje se grade kuće, razni objekti, čak se i crkve grade po određenim pravilima - kada znate s koje strane treba doći oltar, s koje strane treba doći krst, gde je ulaz u crkvu - to su isto određena pravila kao što postoje ta pravila po toj nekoj istočnjačkoj filozofiji - rekao je Milan, pa dodao:

Severina, ATA Images/Antonio Ahel
 

- Istočna filozofija je uspela sačuvati svoju mudrost poslednjih pet hiljada godina, dok je ta drevna mudrost koja je stečena isključivo metodom promatranja, nažalost, izgubljena u zapadnom svetu zbog ratova, spaljivanja knjiga, ubijanja pametnih ljudi i zbog svih tih ratova koji su se redovno vodili. Tako da ne vidim tu ništa čudno ili fanatično i čak mislim da sam privilegiran što sam dobio mogućnost da ta znanja, koja nisu dostupna svima, mogu koristiti u svom životu.

Sa druge strane, smatra da samo vremenom neće moći da reši razmirice s bivšom.

„Biće nam sve gore!"

- U ovom trenutku meni se čini da je to nemoguće, jednostavno nemoguće... Mislim da to nije stvar vremena već da će s vremenom situacija biti sve gora. Ne zbog mene, ne zbog onoga što ja radim, ne zbog Igora i onoga što Igor radi, već jednostavno postoje neke objektivne činjenice zbog kojih je situacija nepopravljiva ukoliko se ne umeša struka.

Na pitanje da li je primetio ikakve porodične probleme dok je bio u ljubavi sa Severinom, a pošto je i bio usmeren na izvesne negativne komentare njene sestre na njegov račun iz tog perioda, odgovorio je:

- Evo, imamo novi primer kada je navodno Severinina majka dala izjavu za medije. Severinina majka ne bi mogla da pročita tu izjavu, a kamoli da je sama sastavi. Isto tako je navodna ta izjava Severinine sestre Marijane pre mnogo godina, zbog koje smo se Marijana i ja kao porečkali, bila napisana od strane Severine i njenog pi-ar tima, a ne od Marijane. Moja ljutnja na Marijanu i ta navodna Marijanina kritika mene nisu bile zapravo Marijanina kritika mene već opet aktivnost tog Severininog pi-ar tima koji je na sve moguće načine pokušavao mene da ocrni kako bi pogodovao Severini - tvrdi on i dodaje da je s Marijanom u stvari super.

- Imamo odličan, vrlo otvoren odnos. Ipak je Marijana tetka našem Aleksandru i puno je vremena provodila ranije s Aleksandrom. Severina je tražila da ostavi dete ili kod Marijane u Beogradu ili kod porodice Kojić i da ode, a pritom nije dozvoljavala meni da budem s detetom, tako da je Marijana bitan subjekat u odrastanju našeg sina i po meni je potpuno pogrešno da se kao takva osoba isključi iz detetovog života, kao što je to Severina pokušala da napravi. Marijana i Aleksandar su puno vremena provodili zajedno i u dobrim su odnosima. Ono što Severina piše da se nisu videli godina, znam da to nije istina.

Iako zna da pevačica voli njihovog naslednika, ne smatra da je ljubav glavna ili jedina karakteristika dobrog roditelja.

- Severina bezuslovno voli svoje dete i Severina definitivno tom detetu pruža tu majčinsku ljubav koja je njemu potrebna. Da li je to dovoljno za nekoga da se okarakteriše da bude kompetentan i dobar roditelj, nisam baš siguran. Postoji mnogo drugih elemenata koji su bitni da se neko okarakteriše kao dobar roditelj osim te osnovne ljubavi prema svom detetu... Ne slažem se s načinom i pristupom kako Severina pristupa roditeljstvu i čini mi se da to čini na štetu, svesno ili nesvesno, ali što god da radi, kako god da radi, sad ovo u poslednje vreme, čini to na štetu svog deteta.

Dok je ovoga puta bio „pošteđen drame", dečak je ranije, navodi se, bio svedok raznih agresivnih ispada.

- Na sreću bio je pošteđen, ali mi je Igor rekao da je Aleksandar često bio svedok Severininih agresivnih istupa dok su živeli zajedno u Zagrebu i da je Igor u takvim situacijama poduzimao mere kako bi zaštitio Aleksandra i poštedeo ga takvih agresivnih ponašanja od strane majke.

Milan Popović, Severina, Igor Kojić; Youtube/Regionalna TV ATAImages/A.A.
 

Na pitanje o sudskom sporu s bivšom te tome da li veruje da će on uskoro biti priveden kraju, rekao je:

„Mislim da dete ipak pripada meni"

- Na vrhovnom sudu se trenutno nalazi naš zahtev za revizijom odluke koja je donesena u Splitu pre dve godine i nadam se da će vrhovni sud utvrditi nepravilnosti koje su više nego očigledne da su se dogodile kod donošenja te odluke u Splitu. Sad imam još puno više detaljnih informacija kako se uticalo na donošenje te odluke u Splitu čime ću se baviti u narednom periodu. Nadam se da će prilikom ispravljanja tih nepravilnosti, kada do toga dođe, da će presuda biti izmenjena i da će se dete vratiti meni gde mislim da, s obzirom na sve okolnosti i na ponašanje majke i pripada.

Da može da vrati vreme, nije siguran šta bi promenio ne bi li popravio stvar, jer - ne zna šta pevačica uopšte hoće.

Milan Popović, Printscreen Youtube/ Jutarnji program TV Happy
 

„Ona tako samu sebe sputava!"

- Još uvek ne znam šta je to što sam ja pogrešno uradio i šta je to što Severina hoće i želi da postigne kako bi se mi dogovorili oko našeg zajedničkog roditeljstva nad našim detetom. Ono što je zanimljivo i što sam primetio, ne ja samo, nego i struka, je da kod Severine postoji jako izražen strah od ostavljanja, od biti ostavljena, a što između ostalog dokazuje i njena nedavna izjava da je njena najomiljenija pesma „Ostavljena". Tako da, mislim da taj njen strah od ostavljanja, kako je jedan psihijatar izjavio, to je ono što se njoj u životu i događa na kraju jer svima nama se obično dogodi ono čega se najviše bojimo i taj njen strah od biti ostavljena je nešto što je sputava da donosi razumne odluke koje bi bile u najboljem interesu našeg deteta - zaključio je on za pomenute medije.

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti