Nina Badrić otvorila dušu: Naučila sam da ne idem punim srcem na praznog čoveka!

11.11.2022

17:55

0

Pevačica objašnjava i kako uspeva da humorom „pregazi" teške trenutke

Nina Badrić otvorila dušu: Naučila sam da ne idem punim srcem na praznog čoveka!
Nina Badrić - Copyright ATAImages/M. M.

Nina Badrić, često nazivana i „kraljicom balada", svakako je veliki emotivac i sama ali naglašava da „ne glumata radi utiska". Sve se trudi da gleda sa značajno vedrije strane, a teške trenutke ume humorom prilično lako da „pregazi".

Govoreći na razne teme za jedne domaće medije, pevačica je ispričala i da je vremenom shvatila da je mnogo hrabrija nego što je mislila da jeste. Igrice, laži, muljanja je nimalo ne interesuju, a najpre u ljubavi smatra da čovek treba da bude iskren do srži.

Nina Badrić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Kad počnem da plačem uz svoje balade potražiću momentalno pomoć psihijatra (smeh). Imam dar da prenesem emocije ljudima, a to je najvažnije. Ja pevam dušom. Unesem se sva u pesmu koju snimam. Ja pesme ne pevam, ja ih živim. I verovali ili ne svaku pesmu snimam samo iz dva takea. Ako u prva dva puta ne osetiš pesmu, nećeš je osetititi ni nakon 10 puta - počela je svoju priču ona, pa se dotakla i svog 50. rođendana, koji je proslavila u julu.

- Odlučila sam da budem srećna. Prekratak je život za bilo koju drugu emociju - kaže Nina, pa nastavlja o ljubavi, emocijama i tome da li treba kalkulisati u odnosima ili ne.

„Tako samo gubite one koje volite!"

- Ne podnosim muljanja, laži, igrice i nadmudrivanja kada je ljubav u pitanju. Ja ću ceniti istinu kakva god da je više od bilo koje laži upakovane u najlepši celofan. U ljubavi treba biti iskren. Tu zaista nema mesta kalkulaciji. Mnogi ljudi, nažalost, kalkulišu pa u tom putu izgube ljude koji ih vole - priča Badrićeva, inače poznata i po tome što pleni harizmom.

Upitana da li joj je tako nešto pokretač ili, pak, odbrambeni mehanizam, odgovorila je:

- Ja sam to što jesam i ne glumatam radi utiska. Veliki sam pozitivac sve gledam sa lepše strane, pa i najteže stvari u životu pokušavam humorom to da pregazim. E sad.... S harizmom se čovek rodi. Neki dan sam bila na večeri u Zagrebu i konobari u restoranu, gde sam večerala, počastili me flašom vina uz rečenicu: „Kad ste ušli ovde kao da ste Sunce doneli sa sobom”. Srećna sam što me ljudi doživljavaju kao pozitivnu osobu.

Nina važi za svakako hrabru ženu, ali kao Rak u horoskopu, veliki je emotivac. Ipak, duboke minus faze, po svemu sudeći, nije imala.

- Meni je život pokazao da sam puno hrabrija nego što sam to ikada mislila o sebi. Emotivac sam, ali s vremenom sam naučila da ne idem punim srcem na praznog čoveka - kaže ona, pa najavljuje novitete na poslovnom planu.

Nina Badrić, ATAImages
 

- Puno novih pesama koje trenutno stvaramo u studiju. Uzela sam pauzu od koncerata do iduće godine da mogu kvalitetno da se posvetim novom materijalu i da uzmem malo vremena za sebe i napravim rezime svega.

„Nema vajde od plakanja nad prolivenim mlekom!"

Za kraj, otkrila je da li preispituje neke svoje odluke.

- Nema nikakve vajde od plakanja nad prolivenim mlekom. Da sam znala bolje, verujte mi da bih napravila u određenim momentima. Ne treba sebe čovek da muči zbog prošlosti već da gleda hrabro u danas i sutra i da nauči iz svojih grešaka. Život je čudesan. I nikada ne znate kad će vam servirati najlepšu bombonjeru sa najfinijom čokoladom - zaključila je Nina.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike