Nina Badrić napravila gala slavlje za 50. rođendan: Enterijer ukrašen lavandom i maslinama, ona blistala u beloj haljini (FOTO/VIDEO)

05.07.2022

05:54

0

U zagrebački restoran sjatilo se mnogo poznatih, od Jelene Rozge i Petra Graša, pa do poznatih glumaca

Nina Badrić napravila gala slavlje za 50. rođendan: Enterijer ukrašen lavandom i maslinama, ona blistala u beloj haljini (FOTO/VIDEO)
nina badric 6 - Copyright Instagram printscreen

Pevačica Nina Badrić proslavila je sinoć 50. rođendan u jednom zagrebačkom restoranu, a imala je 140 zvanica.

Nina se za specijalnu priliku veoma doterala, pa je obukla neobičnu belu haljinu sa ogromnim cvetovima, a u pozivnici je napisala:

- Ovo je poluvreme mog života, jer imam nameru živeti do stote! Donesite radost, osmeh i cipele koje ne žuljaju, a za sve ostalo ću se pobrinuti ja - napisala je Nina, prenosi 24sata.hr.

Na njen rođendan došla su brojna poznata lica s estrade i iz društvenog života, a Badrćeva se sa svima fotografisala.

U restoranu su stolovi bili ukrašeni velikim buketima lavande, maslina i limuna.

- Srećna sam što su se ovde okupili svi ljudi koje volim. Svima njima sam zahvalna, i znam da ću ovo pamtiti do kraja života. Nema nam druge nego da čekamo stoti rođendan kako Bog zapoveda - rekla je Nina kroz smeh uoči velike žurke.

Među gostima su bili glumac Enis Bešlagić sa suprugom i ćerkom, bivša mis Hrvatske Anica Kovač, Petar Grašo, Jelena Rozga...

Osim gostiju i slavljenica je zapevala, a to je zabeležila i kamera - dok je u jednoj ruci držala mikrofon, u drugoj je imala čašu vina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike